A început Festivalul de teatru în stradă de la București – „B-FIT in the Stret”! Prima zi VIDEO

de:
10 iun. 2016
0 Afișari
A început Festivalul de teatru în stradă de la București -

B-FIT aduce pe străzile Capitalei, în perioada 9-12 iunie, acrobații aeriene, spectacole nocturne, reprezentații interactive, statui vivante și jonglerii cu steaguri.

Festivalul a început joi, 9 iunie, de la ora 19.00, în Piața Universității, când trupe de teatru de stradă din Italia, Slovacia, Franța, Spania, Marea Britanie și Germania au încântat bucureștenii cu reprezentațiile lor.

Punctul culminant al serii l-a reprezintat spectacolul nocturn Dream. De producție franceză, reprezentanția s-a remarcat prin sferele gigantice, jocurile pirotehnice, personajele pe catalige, dar și o ploaie de fulgi.

În următoarele trei zile de festival, programul începe mai devreme, de la ora 17.00, în mai multe puncte din București. De altfel, 2016 este primul an în care ajunge și în cartiere – în Ferentari și Drumul Taberei.

Astfel sâmbătă, între orele 18 și 20, trupa franceză Imperial Kikiristan va ține o serie de reprezentații în Parcul Humulești din Ferentari. Duminică, 12 iunie, italienii de la Flag Wavers Rioni vor fi prezenți între orele 17 și 19:30 în Parcul Moghioroș din Drumul Taberei.

Spectacole vor fi, de asemenea, în fiecare seară, între 9 şi 12 iunie, în Centrul istoric, Piața Universității şi Piața George Enescu. Aici vom vedea jocuri de foc și acrobații aeriene sau cai uriași, iar, pe timp de zi, numerele interactive de teatru de stradă îi vor face pe bucureșteni să dea nas în nas cu o adevărată galerie de tablouri umblătoare, contese, girafe, arlechini sau balerine de dimensiuni gigantice. Accesul la toate reprezentațiile din cadrul festivalului este gratuit, anunță organizatorii- ARCUB.

Programul complet al festivalului și detalii despre trupele participante, AICI.

Cookies