A început demolarea Pieţei Progresul VEZI FOTO CUM VA ARĂTA ANUL VIITOR

de:
26 sept. 2011
0 Afișari
A început demolarea Pieţei Progresul VEZI FOTO CUM VA ARĂTA ANUL VIITOR

Primarul conservator Cristian Popescu Piedone a anunţat că investiţia în noul complex agro-alimentar Progresul se ridică la suma de aproximativ 7,5 milioane de euro, banii fiind alocaţi dintr-un credit bancar.

Potrivit studiului de fezabilitate întocmit de arhitecţi, complexul comercial Progresul va avea o suprafaţă construită desfăşurată de peste 11.000 de metri pătraţi, fiind dispus pe un regim de înălţime subsol, parter plus un etaj.

„La parter va fi amenajat un spaţiu destinat comercializării legumelor şi fructelor, în special de către producători, în care vor fi amplasate 500 de tarabe. Prin compartimentare, tot la parterul clădirii vor fi amenajate spaţii comerciale, o hală de carne, o hală de brânzeturi, o hală de peşte şi grupuri sanitare. La etaj vor fi amplasate 100 de spaţii pentru comercializarea produselor nealimentare, precum: îmbrăcăminte, încălţăminte, obiecte de uz casnic şi birouri. Tot aici, va fi amenajată o zonă de relaxare, în care vor funcţiona restaurante tip fast food şi o cafenea”, precizează Primăria Sectorului 4 printr-un comunicat remis la redacţie.

În plus, o parte din bucureştenii care vor veni la cumpărături la piaţa Progresul vor scăpa de grija locurilor de parcare, complexul comercial fiind prevăzut cu parcaj cu 228 de locuri pe acoperiş.

Cookies