A început curățenia de primăvară în Parcul Kiseleff din București. În plus, se testează și niște cișmele publice cu sisteme pentru animalele de companie

12 apr. 2022
241 Afișari
A început curățenia de primăvară în Parcul Kiseleff din București. În plus, se testează și niște cișmele publice cu sisteme pentru animalele de companie
A început curățenia de primăvară în Parcul Kiseleff din București. În plus, se testează și niște cișmele publice cu sisteme pentru animalele de companie. Sursa foto: Unsplash

A început curățenia de primăvară și reamanajarea spațiilor verzi din Parcul Kiseleff din București. Clotilde Armand anunță că vor fi testate două cișmele publice, prevăzute cu sisteme pentru animăluțele de companie, iar dacă feed-back-ul bucureștenilor este unul pozitiv, vor fi montate în mai multe zone din Sectorul 1.

Curățenie de primăvară în Parcul Kiseleff din București

Clotilde Armand a transmis, marți – 12 aprilie 2022, că echipele Primăriei Sectorului 1 au început curățenia de primăvară în Parcul Kiseleff. Mai exact: se plantează gazon, flori și arbuști.

De asemenea, se reamenajează spațiile verzi, se curăță aleile, sunt tunse gardurile vii și au fost testate și aspersoarele. Sunt refăcute și aleile și foișorul din parcul care se află în Sectorul 1 al Capitalei.

În plus, se testează și niște cișmele publice cu sisteme pentru animalele de companie

Primarul Sectorului 1 anunță că în Parcul Kiseleff vor fi testate două cișmele publice care sunt prevăzute cu sisteme de adăpare pentru animalele de companie. Practic, noi sperăm să funcționeze și să scăpăm de gândul: „Aoleu, trebuie să iau apă și pentru cățel/pisic/purcel”.

Clotilde Armand spune că așteaptă feed-back-ul oamenilor și dacă acesta este unul pozitiv, cișmelele publice de acest fel vor fi montate în mai multe zone din Sectorul 1.

„Acesta este doar începutul. Tot parcul va intra într-un amplu proces de modernizare.”, transmite primarul Sectorului 1 într-o postare pe Facebook.

De asemenea, edilul S1 le reamintește bucureștenilor că au la dispoziție aplicația de sesizări, prin intermediul căreia pot fi semnalate problemele din sector. Aplicația este gratuită și poate fi folosită de oricine are acces la internet. Se găsește pe site-ul ADP Sector 1, AICI, la secțiunea Demersuri online – Hartă Sesizări sau prin descărcarea aplicației „ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android.

În comentariile de la această postare, o doamnă i-a spus primarului Sectorului 1 de toaletele din zonă care sunt necesare, iar Clotilde Armand a declarat că toate toaletele din S1 sunt funcționale, iar 10 toalete au fost preluate de la PMB.

Cookies