BAZAR

A ÎNCEPUT CEL MAI BUN SEZON PENTRU EPILAREA DEFINITIVĂ

Daca ai mai citit articole si recomandari despre epilarea definitiva, probabil ca ai remarcat nota pozitiva in care sunt scrise, mentionand ca aceasta procedura de epilare este, in primul rand, eficienta din punct de vedere al costurilor. Daca ai discutat cu prietene care s-au epilat definitiv cu laser ti-au spus, probabil, ca metoda nu este perfecta dar ca le salveaza foarte mult timp din rutina de ingrijire, mai ales pe timpul verii.

Incearca sa estimezi cati bani ai cheltuit in ultimele 24 de luni pentru epilat (la salon, acasa, pentru fiecare metoda folosita). Daca te preocupa protectia mediului inconjurator, vei intelege imediat ca poti sa contribui la reducerea deseurilor de plastic prin schimbarea rutinei de epilat.

Experienta ta de pana acum cu procedurile de epilare de tot felul ti-au demonstrat clar proverbul „Cat dai, atata face” se aplica foarte bine in acest domeniu si nu este cazul sa reduci din calitate tocmai la epilat. De aceea iti recomand  salonul Angel Rose ce practica epilarea definitiva SPL (square pulse light), folosind un patent unic al tehnologiei Yperion din  Franta. Tehnologia folosita si pregatirea cosmeticienei au impact direct asupra rezultatelor obtinute.

Inainte de a face prima programare la salon, iata cateva sfaturi care sa te pregateasca pentru aceasta experienta:

1. Tratamentele iti fac pielea sensibila la soare. Specialistii recomanda 5 pana la 10  tratamente, cu distanta de 4-6 saptamani intre ele. Programeaza-le din timp! Mijlocul toamnei este cel mai bun moment al anului pentru a incepe un tratament de epilare definitiva.

Tehnologia SPL folosita de salonul Angel Rose permite efectuarea sedintelor si pe timpul verii, insa pielea tratata trebuie protejata cu crema cu SPF 50. Pentru a scapa de aceasta grija (si cheltuiala), programeaza-te acum la salon.

2. Laserul functioneaza cel mai bine pe fire de par si piele inchise la culoare. Daca ai fire de par decolorate  sau blonde, ele nu vor reactiona la fel de bine la tratamentul cu laser. Cu toate aceastea, epilarea definitiva livreaza ceea ce promite: economisesti bani pe termen lung, doare mai putin decat un epilat total in zona intima si usureaza mult ritualul de ingrijire corporala. Aminteste-ti sa profiti de anotimpul rece pentru epilat cand nu esti prea presata sa porti fuste sau sa mergi la piscina.

3. Esti mai blanda cu corpul tau. Daca ai decis deja ca epilarea definitiva este pentru tine, vei fi crutata de dureri viitoare de la epilatul cu ceara, fire crescute sub piele, mancarimea pielii atunci cand cresc fire noi si de la efortul constant pentru mentinerea unei pieli fine. Rezultatele epilarii cu tehnologia SPL dureaza 5 ani, iar daca se face o sedinta de mentinere din 6 in 6 luni, rezultatul se mareste cu inca 1 an.

Noi femeile induram destule pe parcursul vietii, a venit momentul ca rutina de infrumusetare sa nu mai fie una dureroasa.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button