LA MINE-N CARTIER

A început campania de sterilizare a câinilor fără stăpân în Sectorul 6

Proiectul de sterilizari, care va dura pana pe 31 mai, consta in prinderea, sterilizarea, deparazitarea, vaccinarea anti-rabica, marcarea cu crotaliu si inregistrarea cainilor si pisicilor fara stapan. Medicii veterinari ai Vier Pfoten isi vor desfasura activitatea intr-o clinica amenajata de Primaria Sectorului 6, dar si utilizand clinicile mobile ale Fundatiei. Dupa perioada postoperatorie, animalele vor fi returnate in locul din care au fost luate. Echipa Vier Pfoten are in componenta 3 medici veterinari, 2 tehnicieni veterinari si 5 prinzatori.

Cetatenii din sector care doresc sa se implice in campanie, prin aducerea cainilor fara stapan la clinica, pot suna pentru programari la numarul de telefon 021.316.77.31 sau pot contacta Primaria Sectorului 6.

Demonstraţii de dresaj şi spectacole de teatru, în weekend, în Parcul Drumul Taberei

Pentru a afla mai multe despre campanie, bucurestenii sunt invitati sambata si duminica (17-18 martie 2012) la evenimentul „Ajuta-ne sa-i ajutam!”, la care vor avea parte de surprize, spectacole, jocuri si concursuri pentru copii. Cetatenii vor avea ocazia sa cunoasca echipa Vier Pfoten si sa asiste la o demonstratie de dresaj performata de Mulan, Tuca si Tibi, cateii salvati si antrenati de Fundatie pentru programul „Caini pentru oameni”.

Pe parcursul celor doua zile, intre orele 11.00 – 14.00 si 17.00 – 20.00, in program vor fi incluse reprezentatii de teatru pentru copii, sedinte gratuite de face painting, desene pe tricouri, spectacole de muzica populara, modelaj de baloane si defilare de fosti caini fara stapan.

Concertele de seara sunt oferite prin amabilitatea Fundatiei Romane de Folclor, condusa de indragita interpreta de muzica populara Valeria Arnautu, sustinatoare constanta a proiectelor VIER PFOTEN pentru animalele fara stapan. La spectacole vor participa cunoscuti interpreti ai cantecului popular si Ansamblul Folcloric Plaiul Romanesc.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button