A început campania de curățenie de primăvară, în Sectorul 6

de:
04 mart. 2019
2 Afișari
A început campania de curățenie de primăvară, în Sectorul 6

Din dispoziţia primarului Sectorului 6, Gabriel Mutu, din această săptămână, curățenia de primăvară a început în Sectorul 6. Peste 200 de lucrători din cadrul Administraţiei Domeniului Public şi Dezvoltare Urbană (ADPDU) Sector 6 se află zilnic în teren şi execută lucrări specifice de igienizare a grădinilor blocurilor, informează administrația locală într-un comunicat de presă remis la redacție.
„Îmi doresc foarte mult să implicăm asociaţiile de proprietari, respectiv locuitorii Sectorului 6 în această campanie de curăţenie şi să înfrumusețăm împreună grădinile blocurilor. Orice sprijin pe care proprietarii îl oferă lucrătorilor primăriei, chiar și doar pentru câteva ore în week-end ajută. Cred că putem dărui din timpul şi energia personală pentru a acționa împreună pentru comunitate”, a declarat Gabriel Mutu, primarul Sectorului 6.
Curăţenia de primăvară include şi parcurile din sector, locurile de joacă şi cele de odihnă, precum şi scuarurile şi platbandele de pe domeniul public.
„Acum vremea este prielnică, fiind momentul oportun debutului curăţeniei de primăvară. Suntem pe teren cu toate efectivele de lucru şi realizăm operaţiuni multiple de la greblat, tăiat drajoni şi gard viu, până la îndepărtarea florei spontane şi ridicarea resturilor vegetale. Echipele noastre curăţă tot ceea ce înseamnă domeniul public și grădinile blocurilor de locuit”, a explicat Eduard Paul Simion, directorul general adjunct al ADPDU Sector 6.
Campania de curăţenie de primăvară se desfășoară până în ajunul sărbătorilor pascale.

 

Cookies