LA MINE-N CARTIER

A început asfaltarea străzilor din Sectorul 5. Primăvara vine cu vești bune de la Piedone

Primăria a anunțat că a început asfaltarea străzilor din Sectorul 5, lucru posibil acum datorită încălzirii vremii după o perioadă cu temperaturi mici și condiții meteo nevaforabile unor astfel de lucrări.

A început asfaltarea străzilor din Sectorul 5. Primăria condusă de Cristian Popescu Piedone a anunțat ce lucrări s-au demarat și care sunt planurile pentru următoarele zile.

A început asfaltarea străzilor din Sectorul 5

”Pentru că în ultimele zile am avut parte de temperaturi ridicate am dispus ca societatea Infrastructură 5 S.A. să începă lucrările de asfaltare pe raza sectorului. Până acum acest lucru nu a fost posibil din cauza ninsorilor și a ploilor. Angajații societății Infrastructură 5 au început asfaltarea străzii Badea Dumitru, a părcării din Aleea Platanilor și, de asemenea, au amenajat parcarea ecologică din strada Dorneasca. Tot astăzi au fost montate mai multe bănci la scările de bloc din strada Dorneasca”, transmite Primăria Sector 5.

Vor să transforme sectorul într-unul modern

”Trebuie să recuperăm zilele pe care le-am pierdut din cauza vremii nefavorabile. Am vorbit cu angajații societății Infrastructură și le-am cerut să lucreze rapid și eficient. Locuitorii din Sectorul 5 să fie înțelegători și să suporte o perioadă disconfortul creat de lucrări. Este important să transformăm sectorul într-unul modern, demn de o capitală europeană. Știu că sunt multe probleme în ceea ce privește asfaltarea din Sectorul 5, dar vă asigură că avem cele mai bune intenții și ne dorim să asfaltăm într-un timp cât mai scurt, însă trebuie să ne asigurăm că lucrările sunt de calitate. În zilele următoare se vor plomba gropile din Sectorul 5 și se va continua asfaltarea străzii Zori de Zi”, se mai arată în comunicatul Primăriei Sector 5.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button