A fost vandalizată vila din care e evacuat Traian Băsescu. „Petrov, achită-ți datoriile!” Cine i-a scris mesaj gigantic pe gard

01 apr. 2022
493 Afișari
A fost vandalizată vila din care e evacuat Traian Băsescu.
A fost vandalizată vila din care e evacuat Traian Băsescu. "Petrov, achită-ți datoriile!" Cine i-a scris mesaj gigantic pe gard

Pe gardul vilei de protocol din care e evacuat Traian Băsescu a fost scris mesajul „Petrov, achită-ți datoriile”. Mesajul gigantic a fost scris pe gard, vineri, chiar în fața jurnaliștilor. Persoana vinovată a oferit și interviuri.

A fost vandalizată vila din care e evacuat Traian Băsescu

Traian Băsescu a fost declarat definitiv colaborator al Securității, iar fostul președinte este obligat să părăsească vila de protocol din București, în termen de 60 de zile. Așa că, zilele acestea, este agitație mare în fața locuinței aflată pe Strada Gogol, numărul 2 din Sectorul 1 al Capitalei.

Vineri, la orele prânzului, chiar în fața jurnaliștilor care stau în fața vilei de protocol din care trebuie să plece Traian Băsescu, gardul casei a fost vandalizat. Un bărbat a scris cu un spray mesajul ”Petrov, achită-ți datoriile!”.

„Petrov, achită-ți datoriile!” Cine i-a scris mesaj gigantic pe gard

Marian Căpățână a vandalizat gardul vilei de protocol aflată în București, din care trebuie să plece fostul președinte al țării. El este omul care a intermediat schimbul de valize pline cu bani între Bercea Mondialu și Mircea Băsescu, fratele lui Traian Băsescu.

Bărbatul a venit la casa aflată pe Strada Gogol și a vandalizat gardul cu mesajul ”Petrov, achită-ți datoriile!”. El a declarat jurnaliștilor că din cauza fraților Băsescu a trebuit să execute doi ani de închisoare. „Acest individ Petrov trebuie să își plătescă datoriile”, a declarat Mircea Căpâțănă, potrivit antena3.ro.

Jurnaliștii l-au întrebat pe bărbat de ce a vandalizat gardul vilei de protocol. Iată răspunsul:

„Vreau să învăț să fac graffiti și o să urmeze și alte persoane cărora să le fac graffiti. După 32 de ani de așa-zisă democrație și capitalism sălbătic au ajuns pensionarii din România să aibă facturile la utilități mai mari decât pensia. Prima datorie pe care o are acest individ este să le explice celor 5 milioane de români care au plecat în pribegie în afară de ce a îngăduit acest lucru, distrugând capitalul românesc. (…)”, a declarat Mircea Căpățână.

Bărbatul a mai declarat că o să învețe o lună de zile să facă graffiti și va urma, printre alții, și Victor Ponta.

Poliția Capitalei transmite că bărbatul care a vandalizat gardul vilei de protocol a fost identificat în urma imaginilor difuzate de presă.

Cookies