A fost reținut tânărul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Polițiștii au găsit asupra lui o macetă

04 apr. 2024
323 Afișari
A fost reținut tânărul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Polițiștii au găsit asupra lui o macetă
A fost reținut tânărul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București. Polițiștii au găsit asupra lui o macetă. Sursa foto: Inquam Photos/Cosmin Enache

Adolescentul care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a în fața Liceului Iuliu Maniu din București a fost reținut de polițiști.

Tânărul este cercetat pentru lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore

În cursul zilei de miercuri, un elev de clasa a 10-a a fost înjunghiat de un adolescent de aceeași vârstă, în fața Liceului Iuliu Maniu din Sectorul 6 al Capitalei.

Directoarea liceului a fost cea care a sesizat autoritățile.

Mai multe echipaje de poliție și cadre medicale s-au deplasat la unitatea de învățământ. Victima a fost transportată la spital, iar medicii au constatat că aceasta avea răni artificiale la nivelul antebrațului.

Incidentul ar fi pornit în urma unui conflict mai vechi între cei doi elevi, potrivit informațiilor transmise de A3 CNN.

În momentul în care polițiștii au ajuns la fața locului, băiatul care a atacat elevul fugise de la fața locului. Ulterior, agresorul a fost prins de jandarmii Capitalei într-o stație de metrou. Asupra lui a fost găsită și o macetă, cea cu care l-a înjunghiat pe elevul de clasa a 10-a.

Polițiștii l-au reținut pe agresor pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 21 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase”, se arată într-un comunicat al Poliției, citat de A3 CNN.

Te-ar putea interesa și:

Cookies