ARHIVA B365

A fost reţinută bestia care zdrobea capul victimelor, în Sectorul 5

În urma activităţilor constante efectuate de către procurori criminalişti din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti în vederea realizării probatoriului în două cauze cu autori nedescoperiţi, respectiv două infracţiuni contra vieţii săvârşite în lunile aprilie 2010 respectiv noiembrie 2011, ambele săvârşite pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor, în data de 12.03.2012 a fost reţinut pe o perioadă de 24 de ore pentru săvârşirea infracţiunilor de omor deosebit de grav, viol şi tâlhărie inculpatul FODOR ŞTEFAN, informează Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti.

În fapt, s-a reţinut că:

1. În seara de 29.04.2010, pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Bucureşti, sector 5, inculpatul a aplicat unei persoane de sex masculin o lovitură cu o piatră în zona capului, provocând decesul acesteia, pentru a o deposeda de o sumă de bani.

Raportul medico-legal a concluzionat că „moartea bărbatului a fost violentă. Ea s-a datorat hemoragiei şi dilacerării meningo-cerebrale consecutivă unui traumatism cranio-cerebral cu fracturi masive de neuro şi viscerocraniu (zdrobirea extremităţii cefalice)”.

2. În noaptea de 01-02.11.2011, pe un teren viran situat la intersecţia străzilor Şinei şi Zeţarilor din Bucureşti, sector 5, inculpatul a întreţinut prin constrângere raporturi sexuale cu o persoană de sex feminin. La scurt timp, inculpatul a aplicat acestei persoane mai multe lovituri cu o piatră în zona capului, provocând decesul acesteia, pentru a ascunde săvârşirea infracţiunii de viol.

Raportul medico-legal a concluzionat că “moartea femeii a fost violentă şi s-a produs prin zdrobirea capului cu hemoragie şi dilacerare meningo-cerebrală, în cadrul unui traumatism cranio-cerebral şi cranio-facial cu fracturi multieschiloase, neuro şi viscero craniu, multiple plăgi, hematoame, excoriaţii şi echimoze. În secreţia vaginală şi anală s-au găsit spermă şi spermatozoizi, ceea ce atestă existenţa unor rapoarte sexuale vaginal şi anal recente, produse cu putin timp înaintea decesului”.

După mai multe căutări, în data de 12.03.2012 inculpatul a fost depistat de poliţiştii din cadrul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pe raza judeţului Braşov.

Probatoriul administrat în cauză, constând în investigaţii, audieri şi expertize genetice s-a efectuat cu sprijinul Serviciului Omoruri al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Serviciului Criminalistic al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, Institutului de Criminalistică din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române şi Institutului Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici”.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button