A fost reţinut bărbatul care l-a omorât în bătaie pe tatăl unui fotbalist din Liga I

de:
29 mart. 2012
A fost reţinut bărbatul care l-a omorât în bătaie pe tatăl unui fotbalist din Liga I

La data de 29.03.2012, procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea inculpatului APOSTOLESCU BOGDAN ALEXANDRU NICUŞOR pe o perioadă de 24 de ore, arată comunicatul Parchetului.

În sarcina inculpatului s-a reţinut săvârşirea infracţiunii de loviri sau vătămări cauzatoare de moarte, constând în aceea că la data de 22.03.2012, în jurul orei 22.35, la intersecţia dintre Bd. Camil Ressu şi Str. Dristor, a lovit-o pe victimă în zona feţei, iar în urma loviturii aceasta a căzut şi s-a lovit la cap, decedând în spital la data de 26.03.2012 ca urmare a leziunilor astfel suferite.

Autopsia medico-legală a confirmat mecanismul de producere a leziunilor, stabilind că moartea victimei a fost violentă şi s-a datorat hemoragiei meningo-cerebrale, consecinţa unui traumatism cranio-cerebral cu fracturi craniene.

„Tatăl meu a murit luni dimineaţa la spital după ce a stat patru zile în comă. Nu ştiu cine sunt agresorii, dar poliţiştii m-au chemat pentru declaraţii după ce îl voi înmormânta. Nu pot să cred ce s-a întâmplat… tot cartierul îl ştia pe tata, că era un tip glumeţ. I-a luat apărarea unui prieten care se încăieraseră cu nişte tineri în zona staţiei de metrou”, a declarat jucătorul Vasile Nicola pentru bucuresti.adevarul.ro.

Inculpatul recunoaşte săvârşirea faptei cum a fost descrisă mai sus.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalului Bucureşti au formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pe 29 de zile.

Cercetările sunt continuate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul Omoruri.