ESENTIAL

A fost pusă prima piatră de temelie a proiectului Timpuri Noi Square, dezvoltat de IKEA FOTO

Prima fază a proiectului include trei clădiri de înălțime medie, cu o suprafață totală închiriabilă de 50.000 de metri pătraţi de spații de birouri clasa A și 3.000 m2 de spații comerciale, integrate într-o esplanadă.

Construcția primelor două clădiri (cu o înălțime de 10 etaje, respectiv șase etaje) este în desfășurare, iar punerea în funcțiune este planificată pentru începutul anului 2017, informează compania. Investiția în cele două clădiri se ridică la 20 de milioane de euro.

IKEA a cumpărat, în 2010, terenul fostei platforme industriale Timpuri Noi, cu o suprafață de 51.000 mp, pentru suma de 34,6 milioane de euro. În urmă cu doi ani, compania anunța că în primă fază vor fi construite clădiri de birouri. Per total, proiectul prevede și construirea de blocuri de locuințe, spații hoteliere, comerciale sau pentru servicii.

„Timpuri Noi Square va deveni un loc de referință pentru întreaga zonă, un punct de întâlnire, o destinație în sine, unde oamenii vor avea parte de un loc de muncă primitor, cu tot confortul și accesibilitatea pe care le oferă o varietate sporită de facilități la îndemână. În același timp, ei vor putea socializa cu prieteni sau colegi, atât după, cât și la serviciu.”, a declarat Antoniu Panait, director general Vastint România, în cadrul evenimentului din 3 noiembrie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button