A fost publicata lista celor 6.000 de bucuresteni inscrisi in programul de ECO-VOUCHERE

de:
01 nov. 2018
1 Afișari
A fost publicata lista celor 6.000 de bucuresteni inscrisi in programul de ECO-VOUCHERE

Lista celor 6.000 de persoane inregistrate cuprinde initialele numelui si prenumelui persoanei fizice/ denumirea persoanei juridice, codul primit la inregistrare, precum si ora inregistrarii.

In perioada imediat urmatoare, Primaria Municipiului Bucuresti va verifica conditiile de eligibilitate ale participantilor, iar in program vor fi acceptati doar primii 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili, in ordinea inscrierii, conform HCGMB 377/26.07.2018.

Participantii care se regasesc pe lista vor putea demara procedurile pentru casarea si radierea autovehiculul uzat, precum si pentru obtinerea celorlalte documente prevazute in Regulament, doar dupapublicarea listei celor 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili.

Subliniem faptul ca persoanele care au casat autovehiculul uzat inainte de publicarea listei celor 5.000 de proprietari de autovehicule uzate eligibili vor fi exclusi din Program, conform art. 7 alin. (4) din Regulament.

Lista unitatilor comerciale participante la Program, de la care se pot achizitiona produsele eligibile in Program, se va publica spre informarea cetatenilor, dupa parcurgerea tuturor etapelor din Regulament pentru selectarea unitatilor comerciale participante, nu mai tarziu de data de la care pot fi utilizate eco-voucherele.

Cookies