A fost prins șoferul care a lovit o gravidă în luna a opta pe o trecere de pietoni din București. Femeia a pierdut copilul, bărbatul voia să fugă din țară

27 ian. 2023
666 Afișari
A fost prins șoferul care a lovit o gravidă în luna a opta pe o trecere de pietoni din București. Femeia a pierdut copilul, bărbatul voia să fugă din țară
A fost prins șoferul care a lovit o gravidă în luna a opta pe o trecere de pietoni din București. Femeia a pierdut copilul, bărbatul voia să fugă din țară. Sursă foto: Facebook- Info Trafic București și Ilfov-Cătălin Niculescu (EUEIFDV)

O femeie gravidă în luna a opta a fost lovită pe o trecere de pietoni din București, joi seară. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar oamenii legii l-au dat în urmărire. Vineri dimineață, șoferul a fost prins când încerca să părăsească țara.

Joi seară, femeia a fost transportată la spital. Din nefericire, a pierdut sarcina.

A fost prins șoferul care a lovit o gravidă în luna a opta pe o trecere de pietoni din București

O femeie gravidă în luna a opta a fost accidentată joi seară, 26 ianuarie 2023, în jurul orei 19:00, pe Drumul Gura Caliței din București, Sectorul 3, când traversa strada.

Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar polițiștii au desfășurat cercetări pentru identificarea acestuia.

La fața locului au intervenit 3 voluntari instruiți prin programul Există Un Erou în Fiecare dintre Voi, conform infotraficromania.ro.

Femeia a pierdut copilul, bărbatul voia să fugă din țară

Femeia a fost transportată la spital, însă, din nefericire, a pierdut sarcina.

În continuare, oamenii legii fac cercetări pentru a stabili cu exactitate care au fost cauzele și condițiile în care s-a produs accidentul de circulație.

În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, șoferul a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Conducătorul autovehiculului a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei. Vineri dimineață, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca. El încerca să fugă din țară.

Șoferul care se afla la volanul unui autoturism E-Classe de culoare neagră este un cetățean englez de naționalitate libaneză, în vârstă de 24 de ani.

Acesta va fi preluat de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutier, iar oamenii legii îl vor conduce la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale.

Cookies