A fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor. Urmează să fie deviat traficul spre Fundeni

22 dec. 2022
656 afișări
A fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor. Urmează să fie deviat traficul spre Fundeni
A fost deschisă circulația pe Șoseaua Colentina, pe sensul de mers spre Obor. Urmează să fie deviat traficul spre Fundeni/ FOTO: Facebook consilier local Sectorul 2, Andrei Panaitescu

Traficul rutier de pe Șoseaua Colentina spre Obor s-a reîntors pe partea carosabilă în zona Pasajului Doamna Ghica.

Circulaţia a fost deschisă începând de miercuri, 21 decembrie, ca urmare a finalizării unei părți din lucrări, a anunţat primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan.

„Având în vedere finalizarea unor noi lucrări la Pasajul Doamna Ghica, începând de astăzi, 21 decembrie, a fost deschisă circulaţia pe Şoseaua Colentina, atât pe linia de tramvai, cât şi pe carosabil, pe sensul de mers spre Obor. Circulaţia se va desfăşura astfel pe toată perioada sărbătorilor, până pe data de 9 ianuarie. Începând cu această dată, traficul pe linia de tramvai va fi întrerupt în vederea montării tablierului pe tronsonul care traversează linia de tramvai”, a scris edilul, pe Facebook.

Începând din 9 ianuarie 2023, restricțiile se vor impune pe sensul de mers spre Fundeni, spun reprezentanții Primăriei Sectorului 2.

„Jumatate din hop este trecută, la începutul anului viitor trebuie să trecem si a doua jumătate.”, a anunțat consilierul local Andrei Panaitescu.

Până în prezent, la Pasajul Doamna Ghica au fost finalizate toate lucrările subterane şi cele de pe străzile adiacente, iar în acest moment se lucrează la asamblarea, sudarea şi montarea tronsoanelor de tablier metalic aferente structurii podului, conform graficului de execuţie.

Din cauza aglomerației excesive în zona Pasajul Doamna Ghica, înregistrări făcute de bucureșteni au arătat că unii șoferi foloseau trotuarul pentru a trece de intersecție.

Îți mai recomandăm și:

Cookies