A fost deschisă circulația pe Pasajul Ikea. Șoferii care pleacă la mare pot merge pe podul suprateran

28 apr. 2023
2053 Afișari
A fost deschisă circulația pe Pasajul Ikea. Șoferii care pleacă la mare pot merge pe podul suprateran
A fost deschisă circulația pe Pasajul Ikea. Șoferii care merg spre mare pot merge pe podul suspendat | Sursă foto: PS3

Pasajul Ikea din Sectorul 3 s-a deschis. Acesta fost dat în circulație, iar bucureștenii care pleacă spre mare, pentru a petrece cu ocazia zilei de 1 mai, vor putea circula pe acesta pentru a evita blocajele de trafic.

S-a deschis circulația pe Pasajul Ikea din Sectorul 3

Lucrările de realizare a celor două poduri (Pasajul Ikea) aflate intersecția dintre Bulevardul Theodor Pallady și strada Nicolae Teclu au fost finalizate în termenul promis.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, anunțat în decembrie 2022, atunci când au fost începute lucrările la acest pasaj, că va fi deschis circulației la începutul sezonului estival. Astăzi, bucureștenii pot deja să circule pe acest nou pasaj rutier.

Astfel că, cei care se îndreaptă către autostrada soarelui, sau care vin dinspre A2, vor circula fără să se mai intersecteze cu șoferii care se îndreaptă către complexul rezidențial Hills.

Avem nevoie de aceste lucrări de fluidizare a circulației rutiere pentru reducerea timpului petrecut în trafic și mai ales pentru diminuarea poluării. Pasajele vor supra-traversa zona comercială și vor face extrem de facilă ieșirea și intrarea din sector, mai ales vara când vom merge la mare. Sunt bucuros că am reușit ca într-un timp record, adică în doar patru luni să realizăm această lucrare importantă pentru cetățenii Sectorului 3, a declarat primarul Sectorului 3, Robert Negoiță.

Lucrările de realizare a acestor două pasaje ce a fost date deja în circulație au fost finalizate în data de 27 aprilie 2023, cu 4 zile înainte de termenul promis. Valoarea contractului de execuție a acestora a fost de aproximativ 10 milioane de euro.

Proiectul de fluidizare a traficului din această zonă prevede și un al III-lea pasaj suprateran ce este realizat la intersecția dintre Bulevardului Theodor Pallady cu Drumul între Tarlale.

Termenul de finalizare pentru acesta este finalul lunii aprilie. Cu toate astea, acesta nu a fost încă terminat. PS3 a anunțat că pasaj este aproape de finalizare.

Cookies