A fost deschis încă un centru de vaccinare de tip drive-thru în București. Prefectul anunță și altele

17 mai 2021
116 Afișari
A fost deschis încă un centru de vaccinare de tip drive-thru în București. Prefectul anunță și altele

Luni a fost deschis încă un centru de vaccinare de tip drive-thru în București, în Sectorul 6, în parcarea centrului comercial Plaza România.

Alin Stoica a precizat după deschiderea centrului de vaccinare de tip drive-thru că Sectorul 6 e „un exemplu de bune practici” când vine vorba de centre de vaccinare drive-thru, acesta fiind al doilea din sector.

 

„E al doilea drive through deschis într-un interval destul de scurt de timp. Am beneficiat de sprijin şi din zona privată şi din partea instituţiilor statului. Şi în Sectorul 3 se va deschide un drive through”, a declarat Prefectul Capitalei.

Serul folosit este Pfizer

”Avem o veste pentru tine! ☀️ De astăzi, un centru de vaccinare drive-thru se va deschide în parcarea exterioară a Plaza Romania. Aici, ai posibilitatea de a te vaccina împotriva COVID-19 cu serul Pfizer, din confortul mașinii tale, fără programare. Accesul în centru se poate face din strada Lujerului, zilnic, de luni până vineri, între orele 15:00 – 20:00, și sâmbătă – duminică, între orele 08:00 – 20:00”, anunță reprezentanții Plaza România.

Alin Stoica a anunțat deschiderea altor centre de acest fel

Prefectul a explicat că vor fi deschise alte centre de vaccinare drive through în Capitală.

„În Mall Vitan este o locaţie. În Cora Pantelimon este o locaţie şi poimâine se va deschide la Metro Metalurgiei în Sectorul 4”, a precizat Alin Stoica.

 

Cookies