ÎN BUCUREȘTIȘTIRI

A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan. Sunt disponibile șapte puncte de vaccinare

Primăria Capitalei anunță că s-a deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, care va funcționa zilnic între orele 8-20.

Încă un centru de vaccinare este disponibil, de luni, în București. Centrul de vaccinare de la Cicul Metropolitan a fost inaugurat, aici fiind deja programați, în prima zi, 416 oameni.

”A fost deschis centrul de vaccinare de la Circul Metropolitan, spațiu pus la dispoziție de Primăria Capitalei, cu votul Consiliului General al Municipiului București. Începând de astăzi, 15 februarie, în acest Centru funcționează 7 puncte de vaccinare. Sunt amenajate atât spații pentru trierea și primirea pacienților, cât și pentru cei care au fost imunizați și vor aștepta 15 minute, pentru monitorizarea eventualelor efecte adverse.

Programul de funcționare al Centrului este zilnic, între orele 08.00- 20.00.  Pentru prima zi de funcționare s-au programat deja 416 persoane.

Ca și în cazul celorlalte puncte de vaccinare, programarea se poate face online, pe platforma de programare https://vaccinare-covid.gov.ro/platforma-programare/, prin telefon, la numărul unic la nivel național – 021.414.44.25 sau prin intermediul medicului de familie, datele fiind colectate într-o platformă unică”, se arată într-un comunicat al Primăriei Capitalei.

Valeriu Gheorghiță, coordonatorul campaniei de vaccinare, a anunțat când începe a treia etapă de vaccinare în România. A treia etapă de vaccinare în România va începe, cel mai probabil, în luna aprilie, conform declarațiilor date de medical Valeriu Gheorghiță.

Tot mai multe sondaje arată că numărul românilor dispuși să se vaccineze împotriva COVID-19 este în creștere. Cu toate acestea, rămân întrebări, ezitări, nelămuriri sau temeri legate de ser. O informare temeinică ar putea ajuta la schimbarea părerilor și dorința și mai multor oameni de a se vaccina. Așadar, în acest material găsiți o listă cu 10 întrebări și răspunsuri oferite de către autorități.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button