ARHIVA B365

A FOST CÂȘTIGAT MARELE PREMIU LA LOTO 6/49. Agenţia Loto norocoasă dintr-un cartier de pensionari

A FOST CÂȘTIGAT MARELE PREMIU LA LOTO. Biletul câştigător al marelui premiu de la Loto 6/49 a fost jucat la o agenţie aflată în cartierul Tomis Nord din Constanţa, pe strada Suceava, la numărul 2, la parterul unui bloc, scrie Digi24.

Reprezentanta agenţiei Loto spune că este posibil ca premiul de aproape 44 de milioane de lei să fi fost câştigat de un pensionar, în cartierul respectiv locuind mulţi vârstnici.

MARELE PREMIU LA LOTO. „Aici locuiesc foarte mulţi oameni în vârstă şi, în general, în agenţie intră să joace bătrânii”, a precizat ea.

CITEȘTE ȘI: REZULTATE LOTO 6/49. S-a castigat marele premiu la LOTO,DUMINICĂ, 21 DECEMBRIE 2014. LOTO 6 din 49

MARELE PREMIU LOTO 6 din 49, AGENȚIA NOROCOASĂ. Casiera spune că s-a bucurat când a aflat că un constănţean a câştigat marele premiu şi consideră că agenţia este una norocoasă pentru că aici au mai fost câştigate sume mari de bani.

„Te bucuri pentru orice om care câştigă. Poate să fie oricine, aici joacă atâta lume, poate să fie bărbat sau femeie. (…) Ultima dată s-a câştigat în vară. Cinci numere. E o agenţie norocoasă”, a mai spus reprezentanta agenţiei Loto.

MARELE PREMIU LOTO 6 din 49, AGENȚIA NOROCOASĂ. Luni, la această agenţie Loto au venit să joace foarte mulţi oameni, după ce au aflat că biletul norocos a fost jucat acolo.

Marele premiu la Loto 6/49, de aproape 44 de milioane de lei, a fost câştigat duminică, de un jucător care a plătit pentru acesta 19,3 lei, numerele câştigătoare fiind 40, 28, 5, 12, 19 şi 44.

A FOST CÂȘTIGAT MARELE PREMIU LA LOTO. Jucătorul care a ghicit toate cele şase numere extrase la Loto 6/49 a câştigat un premiu în valoare de 43.810.458,68 de lei.

Câştigătorul la Loto 6/49 îşi poate ridica premiul în 90 de zile, conform regulamentului.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button