A fost arestat șoferul străin care a lovit cu mașina o gravidă în luna a opta și apoi a fugit din București

29 ian. 2023
194 Afișari
A fost arestat șoferul străin care a lovit cu mașina o gravidă în luna a opta și apoi a fugit din București
A fost arestat șoferul străin care a lovit cu mașina o gravidă în luna a opta și apoi a fugit din București. Sursa foto: Facebook/ Poliția Capitalei

Șoferul străin care a lovit cu mașina o gravidă în luna a opta, în București și apoi a fugit de la locul accidentului, a fost prins de oamenii legii și reținut pentru 24 de ore. Mai apoi, cetățeanul britanic a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

A fost arestat șoferul străin care a lovit cu mașina o gravidă în luna a opta, în București

Judecătorii au hotărât sâmbătă, 28 ianuarie 2023, ca șoferul străin să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

„În baza probatoriului administrat, Judecătoria Sectorului 3 a emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile”, au transmis autoritățile, potrivit Libertatea.

Cetățeanul britanic a fost depistat, vineri dimineață, în Cluj-Napoca, după 24 de ore de la accident. Acesta încerca să fugă din România.

Femeia gravidă în luna a opta a fost accidentată, joi seară, în momentul în care traversa strada, în București, Sectorul 3. Șoferul a fugit de la locul accidentului, iar femeia a fost transportată de urgență la spitalul Pantelimon, cu o fractură deschisă la unul dintre picioare.

Din nefericire, gravida a pierdut sarcina.

Accidentul a avut loc pe o stradă din cartierul Titan. Oamenii care se aflau în zonă au declarat că femeia gravidă ar fi traversat strada neregulamentar.

Voia să fugă din țară

„În urma activităților desfășurate de către polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere, conducătorul autovehiculului a fost identificat în persoana unui bărbat, cetățean străin.

Acesta a fost dat în consemn la punctele de trecere a frontierei, iar în cursul acestei dimineți, bărbatul a fost depistat în punctul de frontieră din aeroportul municipiului Cluj-Napoca, încercând să părăsească țara.

Persoana în cauză va fi preluată de polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere care vor proceda la conducerea acesteia la sediul unității de poliție, în vederea continuării cercetărilor și dispunerii măsurilor legale”, a anunțat Poliția, vineri dimineață.

Cookies