A fost arestat preventiv bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița de 5 ani

07 mai 2023
187 Afișari
A fost arestat preventiv bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița de 5 ani
A fost arestat preventiv bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița de 5 ani. Sursa imagine: Inquam Photos / Octav Ganea

Bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița de 5 ani vreme de 28 de ore a fost arestat preventiv. Judecătoria Buftea a admis, sâmbătă seară, propunerea procurorilor.

Bărbatul din Chiajna care și-a ținut ostatică fetița de 5 ani, arestat preventiv

Sâmbătă seară, 6 mai, Judecătoria Buftea a decis ca bărbatul din Chiajna să intre în arest preventiv pentru 30 de zile. El se afla deja în custodia poliției de vineri după-amiază, iar sâmbătă dimineață a fost emis pe numele bărbatului un ordin de reținere de 24 de ore.

Astfel, seara trecută, Judecătoria Buftea a admis propunerea procurorilor de arestare preventivă a bărbatului acuzat de lipsire de libertate, amenințare și violență în familie.

Tatăl fetiței de 5 ani își va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor.

Bărbatul din Chiajna care și-a sechestrat fetița de 5 ani vreme de 28 de ore s-a predat, vineri după-amiază, după ce a fost de acord ca la el în locuință să intre un alt bărbat, cunoscut ca fiind liderul unei grupări interlope din zonă, dar și pe avocata sa.

Aceștia au discutat cu el și l-au convins să nu facă vreun gest necugetat, după 28 de ore de negocieri cu Poliția, astfel încât să nu-i facă niciun rău copilului.

După ce fetița a fost eliberată, purtătorul de cuvânt al Poliției Române a declarat că operațiunea a fost una reușită. Autoritățile au transmis mulțumiri familiei bărbatului, care a cooperat cu polițiștii pe toată perioada negocierilor.

De asemenea, într-o demonstrație de forță, tatăl fetiței a decis să facă un live pe Facebook în care a filmat buteliile cu care amenința că va aruna întreaga casă în aer, după ce și-a bătut soția și a dat-o afară din locuință.

Cookies