ARHIVA B365

UPDATE Dosarul Transferurilor: Copos, Popescu şi Mihai Stoica, pedeapsă în regim închis

UPDATE Ioan și Victor Becali, Cristian Borcea și Jean Pădureanu sunt în continuare în perioada de carantină la Penitenciarul Poarta Albă. Gigi Nețoiu este în continuare în carantină la Penitenciarul din Craiova.

În cursul acestei săptămâni urmează să li se stabilească și lor regimul de detenție, dar și penitenciarul unde vor executa pedeapsa, scrie digi24.ro. 

Perioada de carantină pentru şapte din cei opt condamnaţi în dosarul transferurilor, George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Victor şi Giovani Becali, Cristian Borcea, Jean Pădureanu, a expirat, în timp ce în cazul lui Gigi Neţoiu expiră miercuri, urmând să le fie stabilit regimul de detenţie.

În cazul lui George Copos, Mihai Stoica, Gheorghe Popescu, Victor şi Giovani Becali, Cristian Borcea şi Jean Pădureanu perioada de carantină a expirat, astfel că în zilele următoare la penitenciarele în care aceştia îşi execută pedepsele se vor întruni comisii care le vor stabili regimul de detenţie.

Fostul acţionar majoritar al FC Rapid George Copos, fostul fotbalist Gheorghe Popescu şi managerul general al FC Steaua Mihai Stoica sunt încarceraţi la Penitenciarul Rahova, iar fostul preşedintele al clubului Gloria Bistriţa Jean Pădureanu se află la Spitalul Penitenciarului Jilava, având probleme medicale. Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali sunt încarceraţi la Penitenciarul Poarta Albă, în timp ce Gigi Neţoiu este la Penitenciarul Craiova.

„Cel mai probabil, comisia se va întruni săptămâna aceasta ori, cel mai târziu, la începutul săptămânii viitoare”, a declarat, marţi, Gabriel Botezan, conform Mediafax, purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Poarta Albă, unde sunt încarceraţi Cristian Borcea, Ioan şi Victor Becali.

Pentru că pedepsele primite de cei trei depăşesc în fiecare caz trei ani de închisoare, cel mai probabil regimul de detenţie pe care îl vor primi va fi unul închis, motiv pentru care nu vor mai putea rămâne la Penitenciarul Poarta Albă.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button