A doua zi de Summer Well, în imagini și atmosferă. Biletele pentru sâmbătă seara s-au epuizat de mult | FOTO

14 aug. 2021
78 afișări
A doua zi de Summer Well, în imagini și atmosferă. Biletele pentru sâmbătă seara s-au epuizat de mult | FOTO
A doua zi de Summer Well, în imagini și atmosferă. Biletele pentru sâmbătă seara s-au epuizat de mult | FOTO. sursa foto: b365.ro

Dacă în prima zi de Summer Well, joi, lumea a fost mai puțină și oamenii de abia și-au făcut încălzirea, în a doua zi festivalul s-a activat. După o coadă în formă de șarpe în care totuși te deplasai constant și un control riguros cu agenți de pază și poliție, toți cei vaccinați sau care dețin un certificat verde și cu un bilet valid, au reușit să intre pe Domeniul Știrbey din Buftea. Vezi mai jos, un fotoreportaj de vineri seară. Cum s-a simțit, în imagini și atmosferă. Biletele pentru sâmbătă s-au epuizat de mult și cu greu se mai găsesc pentru oameni care nu au mai avut cum să ajungă.

Pentru a ajunge la Domeniul Stirbey din Buftea am ales varianta trenului, am făcut doar 13 minute urmate de un drum de 15 minute prin oraș.

„Vă duceți la Summer Well?”, ne-au întrebat două localnice râzând, fiind zeci de pâlcuri de oameni care făceau drumul ăsta și nu se mai opreau.

„Aici facem dreapta, mai avem vreo 5 minute, nu mai e mult”, își încurajează o fată prietena care spunea se plictisise de mers. Asta pentru că știa că o așteaptă ore întregi de stat în picioare și dansat.

Intrarea la Summer Well 2021 și măsurile de siguranță

Recent, pentru că măsurile s-au relaxat în România, organizatorii au decis permiterea accesului și persoanelor care nu sunt vaccinate împotriva COVID-19, însă cu condiția să prezinte dovada unui test PCR negativ, nu mai vechi de 72 de ore sau dovada unui test antigen nu mai vechi de 24 de ore. Acest lucru se poate face și la fața locului, dacă arăți biletul de la Summer Well. Mai mult, primești un discount din prețul întreg al procedurii. Astfel, vei plăti 35 de lei pentru un test antigen și 210 lei pentru un test PCR.

Pentru a intra în incinta festivalului ai de trecut mai multe filtre și de parcurs o coadă în formă de șarpe care totuși merge eficient. Nu stai pe loc, de miști constant. A, chiar, toată lumea poartă mască aici, însă în interiorul festivalului această prevedere nu se păstrează chiar de toți, mai ales că nu ești obligat să porți mască atunci când bei, fumezi sau mănânci. Ca să nu mai spun activitățile sportive. Oare aici este inclus și dansul?

Instalații de lumini, o sumedenie de terase și locuri de mâncat și relaxat

Tot domeniul Știrbey abundă de van-uri cu mâncare, numeroase terase și locuri interactive care mai de care mai inedit. De exemplu există o zonă unde poți pedala o bicicletă Glovo, alta unde te poți da pe role într-o atmosferă disco și chiar să vezi un robot de la Orange care se mișcă ori să îți încarci telefonul.

Balthazar, senzația serii de vineri

Numeroși artiști s-au perindat pe scenele de la Summer Well, însă senzația serii pare să fi fost trupa belgiană Balthazar care a reușit să aducă la Main Stage pe aproape toată lumea. Nici artista din Ploiești Bruja nu s-a lăsat mai prejos, cu toate că se afla la al doilea ei concert.

Dj Gojira a fost și el prezent

Cookies