A doua alertă cu bombă din București. Coletul a fost verificat | Circulația la metrou a fost reluată UPDATE

24 dec. 2021
567 Afișari
A doua alertă cu bombă din București. Coletul a fost verificat | Circulația la metrou a fost reluată UPDATE
A doua alertă cu bombă din București. Traficul este restricționat lângă sediul Guvernului. Sursă foto: defenseromania.ro

Alertă cu bombă lângă sediul Guvernului. Este al doilea incident de acest fel de astăzi, din Capitală. La fața locului intervin echipele SRI.

A doua alertă cu bombă din București. Traficul este restricționat lângă sediul Guvernului. Un colet suspect a fost descoperit la stația de metrou de la Piața Victoriei.

UPDATE, ora 17:43: Rucsacul a fost verificat de pirotehniști. Alarma cu bombă s-a dovedit a fi una falsă. Circulația la metrou a fost reluată.

A doua alertă cu bombă din București

A doua alertă cu bombă din Capitală. Echipajele Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații au ajuns de urgență la fața locului pentru a interveni, dar și echipajele Poliției Române.

Te-ar mai putea interesa și: BREAKING | Alertă cu bombă în București. Colet suspect descoperit într-o bancă aflată pe Șos. Olteniței

Un colet suspect a fost descoperit lângă sediul Guvernului, la metroul de la Piața Victoriei.

Autoritățile verifică coletul suspect, iar circulația a fost oprită momentan la metrou, trenurile nu mai opresc în stația Piața Victoriei. Mai mult, nimeni nu intră și nimeni nu iese de la metrou.

Traficul este restricționat lângă sediul Guvernului

Alertă cu bombă, vineri seară, la Piața Victoriei, pe strada Paris, la doi pași de sediul Guvernului.

În urma unui apel la numărul unic de urgență 112, Poliția a fost anunțată de coletul suspect găsit la stația de metrou Piața Victoriei 1.

La fața locului sunt ajunse mai multe mașini de ambulanță, SRI, jandarmerie, poliție, descarcerare și pompieri. Autoritățile au împrejmuit zona.

Vorbim despre un rucsac negru, lăsat pe peron.

Traficul din subteran este paralizat.

Prima alertă cu bombă de astăzi, 24 decembrie 2021, a fost dată în jurul orei 13:40, la sediul un bănci din Sectorul 4, pe Șoseaua Olteniței. Echipele de intervenție ale Brigăzii Antitero din cadrul Serviciului Român de Informații au ajuns imediat la fața locului și au împrejmuit zona. De asemenea, banca a fost evacuată. La o distanță de aproape 2 ore, valiza suspectă a fost scoasă din bancă, iar mai apoi pirotehniștii urmau să o desfacă în altă locație.

Este a treia alarmă cu bombă din ultima săptămână, din București.

Cookies