A coborât la metrou și, de-atunci, nimeni nu l-a mai văzut, nimeni nu mai știe nimic de el. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui tânăr de 18 ani

28 sept. 2023
738 Afișari
A coborât la metrou și, de-atunci, nimeni nu l-a mai văzut, nimeni nu mai știe nimic de el. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui tânăr de 18 ani
A coborât la metrou și, de-atunci, nimeni nu l-a mai văzut, nimeni nu mai știe nimic de el. Poliția Capitalei cere ajutorul bucureștenilor pentru găsirea unui tânăr de 18 ani. Sursa foto: Poliția Capitalei

Poliția Capitalei solicită ajutorul bucureștenilor pentru depistarea unui tânăr dispărut. Băiatul a plecat dintr-o stație de metrou din Sectorul 1 și nu a mai revenit la domiciliu până în prezent.

Tânărul are 18 ani

Poliția Capitalei a transmis într-un comunicat că are nevoie de ajutorul oamenilor pentru a găsi un tânăr dispărut. Băiatul a plecat în cursul dimineții de 27 septembrie 2023 dintr-o stație de metrou din Sectorul 1 și nu s-a mai întors la domiciliu până în prezent.

Polițiștii au fost sesizați pe data de 28 septembrie 2023.

Numele băiatului dispărut este Iacob Alexandru Marian și este în vârstă de 18 ani. Polițiștii au oferit și câteva detalii legate de aspectul persoanei dispărute, anume:

  •  înălţime:1,60 m;
  •  greutate 60 kg;
  •  față ovală;
  •  ten creol;
  •  ochi căprui;
  •  păr castaniu.

La momentul dispariției, tânărul purta o geacă crem, un tricou negru, pantaloni lungi negri și adidași negri.

Băiat dispărut
Băiat dispărut. Sursa foto: Poliția Capitalei

Persoanele care l-au văzut pe băiat sau pot oferi detalii care să ajute la găsirea lui sunt rugate să anunțe Poliția Capitalei, apelând numărul de urgență 112.

Alte persoane dispărute

Poliția Capitalei au anunțat ieri că au nevoie de sprijinul cetățenilor pentru a găsi două femei dispărute. Una dintre ele este o minoră în vârstă de 14 ani.

Tânăra de 14 ani a plecat de la domiciliul din Sectorul 6 pe data de 21 septembrie 2023 și nu a mai revenit până în prezent.

Fata dispărută se numește Gatea Sophia Mădălina și are următoarele semnalmente:

  •  înălţime:1,65 m, greutate 55 kg, față ovală, ochi verzi, păr negru, lung;
  •  la data dispariției purta: bluză neagră, pantaloni negri și ghete albe.

Poliția a publicat și o imagine cu fata, pentru a le fi mai ușor oamenilor să o identifice.

Minora-disparuta
Minoră dispărută. Sursa foto: Poliția Capitalei

Polițiștii le-au cerut ajutorul bucureștenilor și pentru depistarea unei alte persoane. Este vorba despre o femeie în vârstă de 29 de ani care a plecat de la domiciliul din Sectorul 1 pe data de 26 septembrie și nu s-a întors până în prezent.

Tânăra dispărută se numește Moșneanu Alina-Georgeta și are următoarele semnalmente:

  •  înălţime:1,60 m, greutate 53 kg, ochi căprui, păr blond;
  •  la data dispariției purta maiou și pantaloni scurți (nu se cunoaște culoarea obiectelor vestimentare).
Femeie dispărută
Femeie dispărută. Sursa foto: Poliția Capitalei

Autoritățile i-au rugat pe oamenii care o văd pe femeie sau pot oferi informații despre aceasta să sune la numărul de urgență 112.

Te-ar putea interesa și:

Cookies