Din teren în birou. A câștigat două Cupe IHF la handbal și acum se ocupă de contractele STB

07 mart. 2021
813 Afișari
Din teren în birou. A câștigat două Cupe IHF la handbal și acum se ocupă de contractele STB

A câștigat două Cupe IHF la handbal și acum se ocupă de contractele STB. Este povestea Denisei Nan,cea care a făcut parte din echipa de aur a Oltchim Râmnicu Vâlcea și care acum coordonează Compartimentului Derulare Contracte - Achiziții de la STB.

A câștigat două Cupe IHF la handbal și acum se ocupă de contractele STB. Denisa Nan, 55 de ani, a făcut parte din ”echipa de aur” Oltchim Râmnicu Vâlcea și a jucat handbal la cel mai înalt nivel timp de 10 ani.

Născută pe 24 ianuarie 1966, Denisa Nan și-a făcut ucenicia la Clubul Sportiv Școlar nr. 2, București, jucând și la echipa de senioare a Rapidului, cu dublă legitimare. Ulterior, la un turneu de calificare a junioarelor au venit și cei de la ”Chimistul Rm. Vâlcea”. Au văzut că este deosebit de talentată, iar în 1984 Denisa Nan s-a transferat la Râmnicu Vâlcea, unde a făcut parte din echipa ”Chimistul”, care a devenit apoi ”Oltchim”.

Câștigătoare a Cupei Federației Internaționale (IHF), multiplă campioană națională, laureată a Cupei României de cinci ori, câștigătoare a Supercupei Europei, Denisa a jucat la junioare, tineret și seniori.

CITEȘTE ȘI: Povestea operatoarei de circulație STB care a descoperit noi activități în timpul liber. Meditează, dansează și pictează

A câștigat două Cupe IHF la handbal și acum se ocupă de contractele STB. Și-a învins fosta echipă

A jucat din 1994 la echipa de handbal RATB, unde a avut ocazia să se dueleze cu Oltchim Rm. Vâlcea, pe care a și învins-o.

”Cât ești jucător profesionist, trebuie să lupți la clubul la care ești în momentul acela. Cu toate că sufletul meu a rămas un pic și la Oltchim, atunci făceam parte din familia RATB”, a povestit Denisa Nan, conform STB.

CITEȘTE ȘI: Angajatul STB care cântă muzică populară și a condus toate tipurile de tramvaie din București. A urcat pe scenă cu nume celebre

În acest moment, pe lângă activitatea din STB SA, unde coordonează Compartimentului Derulare Contracte – Achiziții, Denisa Nan antrenează o grupă de 20 de sportive micuțe (minihandbal) și 16 junioare, la CSM București.

Cookies