ȘTIRI

A câştigat 420.000 euro la Loto, dar a pierdut biletul. Mai are 3 zile pentru a lua banii

Angajata Loto care a vandut biletul spunand ca este posibil ca acesta sa fi fost distrus din greseala. Biletul castigator a fost cumparat in decembrie 2013 dintr-o agentie aflata in cartierul Tiglina 1 din Galati, insa premiul, in valoare de 420.000 de euro, respectiv 1, 9 milioane de lei, nu a fost ridicat nici pana acum. Persoana care a cumparat acel bilet mai are la dispozitie trei zile, respectiv pana vineri, pentru a face dovada ca detine biletul castigator, in schimbul caruia va primi suma de 420.000 de euro.

Angajata Loto care a vandut biletul castigator spune ca niciodata in cei 20 de ani de cand lucreaza in cadrul Loteriei Romane nu a mai intalnit o situatie in care un castigator sa nu-si ridice premiul. „Imi pare foarte rau ca nu si-a ridicat banii. Era prima oara cand agentia noastra a dat un bilet castigator la categoria I la 6/49. Mai are cateva zile, sper ca isi va lua banii. Eu cred ca ori nu stie ca a castigat, daca e plecat din tara, ori nu mai are biletul din cine stie ce motive. Nici nu vreau sa ma gandesc ca este adevarat ca l-a pierdut sau e deteriorat, cum se vorbeste prin oras. Ar fi un mare ghinion”, a declarat Mariana Craciun.

Ea spune ca sunt informatii ca barbatul repectiv nu ar mai avea biletul intrucat sotia ar fi spalat pantalonii in care se afla tichetul, care astfel a fost deteriorat. Castigatorul premiului de 420.000 de euro mai are timp pana vineri sa se prezinte la Bucuresti pentru a-i fi validat biletul si pentru a-si ridica banii. Daca nu se va incadra in acest termen, suma va ramane in bugetul Loteriei Romane.

Sursa: stirileprotv.ro


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button