A avut loc un nou furt în București: un bărbat a pătruns într-o scară de bloc, a pus ochii pe o bicicletă, după care a luat-o cu el. „A fost pont, a luat direct liftul”

11 aug. 2023
694 afișări
A avut loc un nou furt în București: un bărbat a pătruns într-o scară de bloc, a pus ochii pe o bicicletă, după care a luat-o cu el. „A fost pont, a luat direct liftul”
A avut loc un nou furt în București: un bărbat a pătruns într-o scară de bloc, a pus ochii pe o bicicletă, după care a luat-o cu el. „A fost pont, a luat direct liftul”. Sursa foto: Facebook/ Ioana Daniela

Se pare că din ce în ce mai multe biciclete sunt furate de pe scările de bloc din București. Un bărbat a pătruns într-un bloc din Capitală, a pus ochii pe o bicicletă, după care a luat-o și a plecat cu ea.

A fost anunțată poliția

Un bărbat a fost surprins pe camerele de supraveghere dintr-o scară de bloc din Sectorul 2 al Capitalei în timp ce fura o bicicletă. În imagini se observă cum individul intră în bloc, ia liftul, după care găsește bicicleta și o ia cu el.

Bicicleta respectivă îi aparținea unui copil. Mama acestuia a văzut înregistrările de pe camerele de supraveghere și a publicat câteva imagini pe Facebook, pentru a le cere ajutorul internauților:

Să te fac vedetă! Te bucuri la bicicleta unui copil! Sărăcie! Distribuire în masă! Că vrea omul să fie vedetă.” (I. D.)
Furtul a avut loc pe data de 7 august 2023.
Mămica a spus că a sunat la Secția 19 Poliție și că așteaptă ca bărbatul să fie prins:
Am sunat la Secția 9 luni. Au venit la mine și atât deocamdată. Astăzi am văzut eu filmările de pe camere și mâine sa îl sun pe nenea polițistul să îi spun că am văzut filmările, să le vadă și el, să dam de el. Sunt 100% sigură ca bicicleta nu mai există, dar măcar el să nu scape așa ușor.”
Un bărbat a furat o bicicletă dintr-o scară de bloc
Un bărbat a furat o bicicletă dintr-o scară de bloc. Sursa foto: Facebook/ Ioana Daniela

Femeia a mai spus că un polițist a informat-o cu privire la faptul că individul respectiv ar mai fi furat o bicicletă, tot luni, de pe altă scară de bloc:

Am vorbit cu polițistul astăzi. Știa de el, că m-a intrebat cum era îmbrăcat, ar mai fi furat o bicicletă, tot luni, după ce a luat-o pe a noastră.”

Mai multe furturi similare au avut loc în ultima perioadă

Un alt furt similar a avut loc tot în Sectorul 2, în luna iunie 2023. Un individ a intrat în bloc, s-a plimbat pe la fiecare etaj, s-a asigurat că nu e nimeni, după care a luat pe sus o bicicletă și a plecat.

Toată această acțiune a fost surprinsă pe camerele de supraveghere din blocul respectiv.

Alt furt în Sectorul 2
Alt furt în Sectorul 2. Sursa foto: Facebook/ Sector 2 – Informații și dezbateri

Nu se știe dacă individul a fost prins sau nu de către polițiști.

Un alt furt a avut loc în Berceni, în luna aprilie a anului acesta. Un bărbat a furat bicicleta unui copil de 10 ani, chiat în ziua de Paște.

Tatăl copilului a sunat la poliție și a sperat că vinovatul va fi găsit.

Te-ar putea interesa și:

Cookies