ȘTIRI

Un tânăr din Capitală a aflat pe Internet că prietena lui e prostituată și a decis să facă dreptate

Joi, 16 iulie a.c., în jurul orei 15.00, Secţia 14 Poliţie a fost informată de către Dispeceratul 112 despre faptul că la un apartament din sectorul 4 se află mai multe persoane care provoacă scandal, informează Poliția Capitalei.

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 14, care l-au găsit pe tânărul de 22 de ani însoțit de încă opt persoane cu vârste cuprinse până în 30 de ani.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, tânărul a declarat faptul că în cursul zilei de 15 iulie a.c. a observat postat pe internet un anunţ legat de prestarea unor servicii sexuale la o adresă din sectorul 4, iar din vizionarea fotografiilor de prezentare a femeilor care prestau serviciile a recunoscut-o pe fosta sa prietenă. Însoţit de mai mulţi bărbaţi, el s-a deplasat la respectiva adresă unde le-a facilitat acestora pătrunderea în locuinţă.

Au intrat în camera în care se afla femeia şi au luat-o de mână pentru a o scoate din apartament. În acest timp, din bucătărie au ieşit doi bărbaţi care, pentru a evita un conflict, au părăsit locuinţa.

Cercetările sunt continuate de poliţistii Secţiei 14, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violare de domiciliu şi prostituţie.


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button