A 13-a ediţie BuzzCamp are loc între 23 martie şi 8 mai, în Bucureşti şi alte şase oraşe

de:
17 feb. 2015
0 afișări
A 13-a ediţie BuzzCamp are loc între 23 martie şi 8 mai, în Bucureşti şi alte şase oraşe

Daca ai intre 18 si 27 de ani si esti din Bucuresti, Iasi, Cluj, Timisoara, Brasov, Sibiu sau Bacau, te poti inscrie pe http://www.buzzcamp.ro/event/inscriere/, ca sa iti rezervi unul dintre cele 300 de locuri disponibile, intrucat numai 300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, dupa cum informeaza organizatorii.

„Pentru ca ne dorim sa avem o influenta pozitiva asupra viitorului tau, iti oferim sansa sa participi la un eveniment unde totul are un obiectiv bine stabilit. In cadrul conferintelor cu teme de dezvoltare personala ai ocazia sa afli povestile de succes ale celor mai cunoscuti speakeri motivationali, traineri, dar si vedete, care iti vor impartasi din experienta si know-how-ul lor si iti vor raspunde la intrebari. In ceea ce priveste workshop-urile, avem alaturi de noi companii internationale din domeniul tau, care nu doar ca iti vor pune la dispozitie input-uri despre cultura lor organizationala, dar au si oportunitati de cariera special pentru participantii la workshop-uri (job-uri, programe de internship si traineeship si stagii de practica).”, explica compania.

In pauzele de dupa conferinte si in cele dintre workshopuri, tinerii sunt asteptati de catre companii la „fotoliile de consiliere”. Specialistii in HR vor raspunde la intrebari legate de compania pe care o reprezinta, dar si la intrebari legate de dezvoltarea profesionala.

Pentru intrebari, contactati organizatorii la adresa pe mail la [email protected] si pe pagina de facebook https://www.facebook.com/buzzcamp.ro.

Cookies