99% Inspiratie sau totul despre reclamele care VAND

de:
12 nov. 2013
0 Afișari
99% Inspiratie sau totul despre reclamele care VAND

De ce ne dorim acest eveniment? Este simplu. Publicitatea a evoluat foarte mult in ultimul secol, de la reclamele alb negru realizate cu mijloace rudimentare, la spoturile TV spectaculoase de astazi, realizate dupa reguli si tehnici bine puse la punct. Vrem sa oferim celor interesati de advertising ocazia de a afla, printre altele, cum sunt gandite strategiile de comunicare eficiente, care sunt secretele realizarii unei reclame de succes si ce trebuie sa stim atunci cand evaluam o idee si posibilul ei impact asupra publicului.

Fie ca reprezinti o companie, o institutie sau pur si simplu propria ta persoana, pentru a ajunge la grupul tau tinta trebuie sa transmiti o imagine care sa serveasca scopului tau, indiferent de metoda aleasa – anunt online, spot radio, cu ajutorul retelelor de socializare sau prin realizarea unei reclame TV. Pentru a putea intelege mai bine cum sunt concepute reclamele care-si ating acest scop si cum de reusesc ele sa intre in mintea cumparatorului, i-am chemat alaturi de noi pe:

Bogdan Naumovici, Creative Director | 23 Communication ideas
Robert Tiderle, Creative Director | Papaya Advertising
Alexandru Dumitrescu, Associate Creative Director | McCann Erickson
Sorin Psatta, Integrated Communication Director | BBDO Romania
Mihnea Gheorghiu, Group Creative Director | Publicis
Mihai Fetcu, Executive Creative Director | G2 Romania
Mihai Gongu, Director Creatie | GMP
Bogdan Moraru, Director Creatie | Draftfcb Romania

Vei afla secretele celor mai bune reclame, atat romanesti cat si internationale, vei invata ce inseama realizarea unui concept, cat costa realizarea unei reclame si ce impact are ea din punct de vedere al cresterii profitului unei companii.
Vino in Club 99 si vei avea parte de o experienta cu totul speciala, un public minunat si speakeri de top care vor raspunde tuturor intrebarilor tale.
Taxa de participare este de 99 Euro (TVA inclus)
Atentie: Inscrierea se face in baza formularului solicitat pe adresa [email protected] sau la numarul 0735.211.513.
Mai multe detalii pe http://publicitate.accendotraining.ro/

Cookies