În week-end artiştii vin în Grădina Icoanei

de:
23 aug. 2011
0 Afișari
În week-end artiştii vin în Grădina Icoanei

Amatorii de artă, sub diversele ei forme de manifestare, sunt invitaţi să-şi exerseze talentul la atelierele de creaţie amenajate în „Grădina cu Artişti” şi să-şi aleagă cadoul preferat de la expoziţia de „hand-made”, sâmbătă şi duminică, 27 şi 28 august, între orele 11.00 – 20.00, în parcul Grădina Icoanei.

Vizitatorii care vor veni desculţi vor avea putea pleca cu o pereche de şosete pictate manual la atelierul de pictură.

Artişti pricepuţi, veniţi din toată ţara, vor încerca, timp de două zile, să dezvăluie celor interesaţi câte puţin din tainele picturii, prelucrării lutului, şi să înveţe puţin din arta confecţionării bijuteriilor „hand-made”. Din Grădină nu vor lipsi artiştii împletitori de codiţe afro, colorate şi nici meşterii de „string art” (artă cu aţa), care vor arăta cum se realizează tablouri din aţe colorate.

Cea de-a patra ediţie a evenimentului cuprinde o serie de ateliere de creaţie artistică (pictură, aerografie, modelarea ceramicii, fotografie, atelier de reciclare creativă a deşeurilor) şi o expoziţie cu vânzare de bijuterii, haine şi accesorii „hand-made”. Promotorii evenimentului ”Grădina cu Artişti” vor să promoveze arta, lucrul manual şi dezvoltarea creativităţii personale, prin participarea comună, a artiştilor şi a publicului larg, la ateliere de creaţie.

Cookies