900.000 de lei pentru curăţenia din pieţele Sectorului 6

de:
13 mai 2011
0 Afișari
900.000 de lei pentru curăţenia din pieţele Sectorului 6

Potrivit contractului atribuit de Administraţia Pieţelor firmei B.N.C. Cris Com SRL, aceasta din urmă se va ocupa până la sfârşitul acestui an de măturatul pieţelor şi al trotuarelor din faţa pieţelor sectorului 6, de ridicarea gunoiului, de dezinfectarea tarabelor, de spălarea exterioară a geamurilor şi de curăţarea de zăpadă în sezonul rece.

După cum susţin reprezentanţii Primăriei Sectorului 6, în subordinea căreia se află şi Administraţia Pieţelor, aceeaşi societate este responsabilă şi de spălarea pardoselii cu detergent adecvat, de ştergerea corpurilor de iluminat şi de curăţarea pânzelor de păianjen în locuri greu accesibile.

„Conform contractului, serviciile precizate vor fi prestate în următoarele pieţe: Chilia Veche, Valea Ialomiţei, Drumul Taberei II, Apusului, Gorjului, Veteranilor, Crângaşi, Giuleşti I şi Giuleşti II”, au precizat oficialii administraţiei locale.

Conform anunţului postat pe site-ul de licitaţii electronice, Administraţia Pieţelor era dispusă să plătească 1,24 milioane lei pentru serviciile de salubrizare a pieţelor din Sectorul 6, însă în urma negocierii suma a scăzut la aproximativ 900.000 de lei. Ofertă de contractare a prezentat însă numai societatea B.N.C. Cris Com SRL.

Pe propriul site, B.N.C. Cris Com SRL se prezintă ca o companie specializată pe servicii de curăţenie şi întreţinere pentru firme, birouri, vile, locuinţe, magazine, hoteluri sau cabinete medicale. Pe pagina electronică a Ministerului de Finanţe, societatea apare fără bilanţ depus sau publicat încă din anul 2005, după numai un an de la începerea activităţii.

Cookies