ARHIVA B365

90.000 de ţigarete şi bani, descoperite de poliţiştii Capitalei în urma percheziţiilor

Poliţia Capitalei a anunţat că până la acest moment au fost identificate şi ridicate în vederea continuării cercetărilor aproximativ 90.000 de ţigarete şi sumele de 64.000 de lei, 34.000 de dolari şi 2.400 de euro, în urma percheziţiilor desfăşurate în Bucureşti şi în mai multe judeţe.

Peste 70 de poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti, au făcut, marţi dimineaţă, 13 percheziţii în municipiul Bucureşti şi în judeţele Ilfov, Giurgiu, Dâmboviţa şi Teleorman, într-un dosar privind săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu ţigarete.

În perioada decembrie 2017 – aprilie 2018, suspecţii au achiziţionat, transportat, deţinut şi comercializat importante cantităţi de ţigarete de provenienţă extracomunitară, fără respectarea prevederilor legale.

Persoanele implicate vor fi duse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Poliţiei Sectorului 1.

 


Recomandarile noastre


Parteneri

Știri – Gândul

Știri – CanCan.ro

Back to top button