9 idei de mesaje splendide de Revelion, ca să scăpați de dubioșeniile alea anuale

30 dec. 2020
1304 afișări
9 idei de mesaje splendide de Revelion, ca să scăpați de dubioșeniile alea anuale
Cum s-au prins că ne-au uitat cu măștile pe față (culise) și delir cu brad de Crăciun foarte vaccinat antiCOVID

Când colega mea de b365.ro mi-a spus că, în ultima lună, cel mai accesat articol a fost unul cu ‘Mesaje de Sfântul Daniel’, mi-am făcut trei cruci, am mai luat o gură de tequila și am început să mă gândesc ‘de ce?’

Personal, toată viața am fost ocolită de mesaje de tipul ‘fie ca lumina sărbătorilor’, pentru că în principiu:

  • Dacă cineva vrea să îmi ureze ceva, o face în față, la un pahar de gin sau, maxim, mă sună 
  • Rudele și prietenii mei oricum nu fac așa ceva și, chiar dacă le-ar veni vreo idee, le-ar fi prea frică de mine să apese ‘send’

Problema mea cu aceste mesaje nu e că ele există – evident, nu toată lumea are aplecări literare astfel încât să poată croșeta un gând personalizat în scris – ci că sunt cu mult prea generice și e imposibil ca dacă vrei să urezi ceva personal și din corazon, să spui ACELAȘI LUCRU unui număr de 10 persoane din lista de telefon. Fiindcă noi, oamenii, suntem panseluțe unice, fiecare cu dorințele și personalitatea aferente.

Așadar, pentru că sunt, ca de obicei, o fată generoasă și, mai ales acum, că am fost plesnită de spiritul Sărbătorilor, o să vă dau câteva exemple de mesaje pe care vă încurajez să le trimiteți astfel încât destinatarul să simtă că le-ați transmis un gând personal, aplicabil în diverse situații de viață.

Le puteți, desigur, adapta în funcție de situație.

Iată, așadar, cele 9 idei splendide de mesaje de Revelion / Anul Nou

1. „Fie ca în 2021 să ai parte de bani de băutură”

Un mesaj simplu, la obiect și, de ce să nu recunoaștem, mulți dintre noi se întreabă dacă în anul care vine vor mânca doar mămăligă fiindcă, vorba unei prietene, ‘nu vom mai avea bani și de brânză, darămite de ginuțul ăla roz care ne place nouă’

2. „Să dea Dumnezeu să îți meragă toate bine, iar soția să nu afle că anul trecut o înghesuiai pe roșcata de la contabilitate prin toaleta de la muncă.”

O urare sinceră, prin care destinatarul va înțelege că dorești să îi meargă bine în căsnicie.

3. „Fie ca în anul care vine să nu mai stai atâta pe Instagram în loc să îți trăiești viața!”

O urare potrivită pentru toate doamnele și domnișoarele, dar și pentru (vai de capul nostru) bărbații care pun statusuri pe FB și Instagram cu ‘pandemia a fost o ocazie să mă redescopăr, să petrec mai mult timp cu mine, să apreciez lucrurile simple și să fiu recunoscătoare’. Astfel, să sperăm că destinatarul mesajului va înțelege că râd și curcile de el.

4. „Urez întregii familii căldură în suflete, dar mai ales în calorifere”

Special pentru rudele din București, fără număr, până în luna mai, se știeee.

5. „Anul Nou să vă ofere curățenie în case, în inimi, dar mai ales pe străzile din fața casei”

Un mesaj pentru toate familiile din Sectorul 1 București care, în noiembrie și decembrie călcau în gunoaie cum ieșeau din casă.

6. „Fie ca anul 2021 să vă aducă bogăție spiituală și dorința de a mai pune mâna pe o carte!”

Pentru persoanele cu care vrei să nu mai vorbești prea curând, LOL.

7. „Fie ca în 2021 să ai curajul să îl lași pe ăla cu care o tot lălăi de câțiva ani încoace și să nu mă mai freci pe mine la cap atâta!”

Pentru prietena care se plângă încontinuu de relația ei nefericită, dar care nu face nimic în acest sens. În urma acestui mesaj, sigur ieșiți amândouă pe plus.

8. „Fie ca noul an să îți aducă un Playstation!”

Acest mesaj mi-l puteți trimite mie. Îmi doresc foarte mult un Playstation pe care să joc ultimul Tropico.

9. „Îți urez ca, în 2021, să nu întâlnești niciodată în calea ta un bancomat din ăla care îți dă banii înainte să îți dea carduș înapoi!”

Nu mai râdeți, mi se pare ceva foarte important.

Atât momentan de la Prințesa Mesajelor. Vă urez, pe lângă toate cele de mai sus, ca în 2021 să gândiți mai mult decât cei din jurul vostru, pentru că asta o să vă facă viața oarecum superbă, iar dacă asta nu merge, recomand neapărat un Playstation.

Cookies