88.000 de euro, preţul consultanţei pentru negocierea unui contract vechi de 7 ani

de:
07 ian. 2011
0 Afișari
88.000 de euro, preţul consultanţei pentru negocierea unui contract vechi de 7 ani

Metrorex va plăti 22.000 de euro pe lună, timp de patru luni, pentru a primi sfaturi la negocierea contractului de mentenanţă cu Alstom Transport SA.

S.C. SENECA GROUP SRL, firma care a primit contractul de consultanţă se va ocupa cu pregătirea negocierii, definirea unei strategii de negociere a contractului şi întocmirea planului şi agendei negocierii. Reprezentanţii aceleiaşi firme vor participa la negocieri, vor face propuneri concrete privind valorificarea rezultatelor negocierii şi în final vor modifica contractul cu Alstom.

Metrorex a semnat contractul pentru servicii de mentenanţă cu Alstom pe 20 noiembrie 2003. Preţul total al mentenanţei pentru serviciile standard a fost estimat la 239.750.000 euro. Potrivit documentului, Alstom este responsabilă cu mentenanţa preventivă şi corectivă a vagoanelor de metrou şi a vehiculelor auxiliare, cu curăţenia vagoanelor de metrou şi a clădirilor şi spaţiilor Metrorex, cu modernizarea şi mentenanţa clădirilor şi instalaţiilor preluate de la Metrorex, dar şi cu retehnologizarea spaţiilor de reparaţii şi instruirea personalului de specialitate.

Activitatea S.C. Alstom Transport S.A. este monitorizată şi evaluată lunar pe baza unor indicatori lunari de performanţă care pot determina la sfârşitul fiecărui an contractual aplicarea unor penalităţi de către Metrorex, în funcţie de modul de îndeplinire a obligaţiilor contractuale.

Cookies