BAZAR

8 petreceri incendiare pentru doamne, pe 8 Martie, în Capitală

Opt cluburi din Capitală se luptă să atragă cât mai multe bucureştence nonconformiste de Ziua Femeii, cu spectacole de striptease incendiare, puse în scenă de dansatori profesionişti atât de la nivel local, cât și din Spania.

În clubul BOA – Beat of Angels, pentru că ”mărimea contează”, patru dansatori profesioniști veniți tocmai din Ibiza vor pregăti un show incendiar pentru bucureștencele care vor să se distreze la maximum de Ziua Femeii. Invitații serii le-au atras atât de mult pe reprezentantele sexului frumos încât toate locurile la mese au fost deja rezervate. Singurele locuri care mai sunt disponibile la spectacolul de striptease din BOA – Beat of Angels se găsesc doar la bar. Intrarea la petrecere este liberă.

Managerii Player Hall of Fame club le invită pe tinerele fără inhibiții să descopere ”lumea fantastică a matriarhatului, o lume plină de mister, în care FEMEIA poartă coroana regatului, iar bărbații sunt cei subjugați și folosiți în sclavie pentru a satisface plăcerile, dorințele și fanteziile cele mai ascunse ale acesteia”.

Tinerele care vor participa la petrecerea din clubul Player vor avea ocazia să îi reîntâlnească pe ”legendarii „titani” care au renăscut special pentru ziua de 8 Martie”. La această petrecere va fi organizată, special pentru reprezentantele sexului frumos, o piesă de teatru erotic cu scenografie, regie și costume. Intrarea la eveniment este liberă, însă singurele locuri disponibile sunt doar la bar.

În Princess Club, pe 8 Martie va fi organizată o petrecere specială de Ziua Femeii. La acest eveniment va fi o prezentare de modă pregătită de Cătălin Botezatu, urmată de un show e striptease realizat de trupa de stripperi a clubului, potrivit reprezentanților locației.

Intrarea costă 10 lei de persoană, iar pentru a avea și locuri la una dintre mese, consumația minimă presupune achiziționarea unui pachet format dintr-o sticlă de alcool și soft drinks la fiecare masă. La două pachete de acest gen consumate veți primi o sticlă de șampanie din partea casei. Clubul mai are disponibile peste 30 de locuri la mese.

Vineri, reprezentantele sexului frumos sunt așteptate să participe la petrecerea ”Păcatele Evei” din clubul Bellagio. Invitații speciali ai serii sunt dansatorii trupei Excess Boys, din Spania. Doamnele și domnișoarele care vor să asiste la marea dezbrăcare au intrarea liberă, iar pentru rezervarea unei mese de maxim 10 persoane consumația minimă este de o stică de alcool, disponibilă la prețuri pornind de la 200 – 250 lei. În clubul Bellagio mai sunt disponibile circa 30 – 40 locuri la mese pentru petrecerea de 8 Martie.

În Oxygen Club, urmașele Evei vor avea parte de un show deocheat, pus în scenă de trupa Taboo Boys. Toate domnișoarele fără inhibiții care vor să participe la show-ul de striptease masculin au intrarea liberă în această locație, iar consumația minimă pentru a avea loc la masă variază în funcție de numărul de persoane. Astfel, pentru o masă de patru persoane, consumația minimă este de 150 lei, pentru șase persoane trebuie să achiziționați băuturi în valoare de 220 lei, iar pentru o masă de opt persoane este necesară o consumație de minim 300 lei. Evenimentul este dedicat exclusiv reprezentantelor sexului frumos. Clubul mai dispune în prezent de maximum 30 locuri libere la mese.

Tot vineri, începând cu ora 23.00, doamnele și domnișoarele dezinhibate care vor să trăiască senzații intense în prezența membrilor trupei Taboo Boys sunt invitate la Midnight Sin (n.red – păcatul de la miezul nopții), petrecere organizată de clubul La Muse din Centrul Vechi. Intrarea la eveniment costă 20 lei. Clubul mai are disponibilă doar o masă de șase persoane. În această locație nu se impune o consumație minimă la petrecerea de 8 Martie. 

Tot pentru urmașele Evei, și clubul Maya a pregătit un show incendiar de striptease masculin. Doamnele și domnișoarele vor primi shot-uri din partea casei, vor putea degusta cocktail-uri delicioase și vor avea parte de ”râuri de șampanie”. Tot vineri seară, se asigură o reducere de 50% la orice sticlă de votcă, whiskey sau tequilla. Astfel, sticla de J&B se vinde, de 8 Martie, cu 91 lei, sticla de Jack Daniel’s costă 105 lei, iar una de votcă Absolut are prețul de 84 lei, de Ziua Femeii. Managerii clubului promit o noapte specială cu atmoseră incendiară, dănțuială pe mese, shot-uri pe bar și shot-uri în flăcări. Intrarea la petrecere în clubul Maya este liberă.

Reprezentantele sexului frumos care vor să serbeze Ziua Femeii în Pubul Mantrap vor putea urmări un show coregrafic, pus în scenă de o trupă de dans masculin. Petrecerea de 8 Martie va începe după ora 22.00, iar reprezentantele sexului frumos au intrarea liberă şi nu se impune o consumaţie minimă pentru rezervarea unei mese.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button