8 construcții ilegale din Sectorul 5, demolate de Primărie. „Terenul devenise un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive”

20 ian. 2023
14906 Afișari
8 construcții ilegale din Sectorul 5, demolate de Primărie. „Terenul devenise un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive”
8 construcții ilegale din Sectorul 5, demolate de Primărie. „Terenul devenise un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive” | Sursă foto: Captură Facebook-Primăria Sectorului 5

Administrația publică din Sectorul 5 a anunțat, pe pagina sa de Facebook, au a început să demoleze construcțiile ilegale din aria administrată.

Primăria dorește ca astfel să elibereze domeniul public și privat și să scape de clădirile de au fost construite fără autorizație.

Construcțiile ilegale din Sectorul 5, demolate de Primărie

În București există zeci de construcții ilegale de la chioșcuri de ziare, florării, până la case pentru care nu au fost primite niciodată autorizații.

Acestea au fost ridicate în toate sectoarele Capitalei, iar acum, administrațiile publice încearcă să le identifice și să le demoleze pentru a elibera spațiul public.

O astfel de inițiativă a fost începută și de către Primăria Sectorului 5 care a anunțat că mai multe construcții ilegale din aria administrată au fost demolate.

În urma verificărilor, polițiștii locali din cadrul Serviciului Disciplina în Construcții au demarat procedurile legale în vederea demolării acestora, transmite PS5.

Te-ar mai putea interesa și: 

Zona urmează să fie salubrizată și igienizată

Administrația publică a anunțat că în total au fost identificate 8 construcții ilegale ce se află pe strada Intrarea Frâncești, numărul 4 din Sectorul 5.

Pe lângă demolarea efectivă a respectivelor construcții, Primăria Sectorului 5 a anunțat că odată ce zona va fi eliberată aceasta va fi salubrizată și igienizată.

Terenul devenise un loc de întâlnire pentru consumatorii de substanțe psihoactive, a declarat Primăria Sectorului 5.

City managerul Sectorului 5, Rareș Hopincă, a anunțat că celor 8 constricții identificate reprezintă doar un exemplu în ceea ce privește încălcarea legii de către cetățeni.

De asemenea, acesta a asigurat locuitorii Sectorului 5 că, prin intermediul Direcțiilor și Serviciilor abilitate, orice astfel de practici ce vor fi constatate vor fi și sancționate.

Cookies