8.000 de bucureşteni au intrat vineri în primul magazin H&M FOTOGALERIE

de:
26 mart. 2011
0 Afișari
8.000 de bucureşteni au intrat vineri în primul magazin H&M FOTOGALERIE

Isteria H&M continuă în Capitală. Asta după ce, vineri, aproximativ 8.000 de bucureşteni au ţinut să treacă pragul magazinului deschis în AFI Palace Cotroceni. Unii s-au aşezat la rând, cu câteva ore înainte de deschiderea oficială, pentru a prinde unul din cele 100 de tichete de cumpărături în valoare de 80 lei fiecare.

Scenariul s-a repetat şi sâmbătă în faţa magazinului de 2.500 de metri pătraţi din centrul comercial Unirea Shopping Center, unde 700 de persoane au dorit să asiste la tăierea panglicii inaugurale.

În urmă cu două zile, magazinul H&M  din Unirea a fost vizitat de alte 1.200 de persoane, printre care reprezentanţii presei şi vedete ale lumii mondene a Bucureştiului, printre care Andi Moisescu, Andreea Esca, Jojo, Smiley şi Laura Cosoi, Iulia Vântur, Andrea Raicu, Oana Roman.

Bucureştenii vor mai putea face shopping în alte trei magazine, unul în Băneasa Shopping City, ce se va deschide pe 31 martie, altul în Mall Vitan, ce va fi inaugurat pe 8 aprilie, dar şi o altă unitate în Plaza România, care îşi va deschide porţile la jumătatea lunii aprilie.

Preţurile din magazin variază de la 39,90 RON pentru top-urile sau fustele pentru femei, la 89.90 RON pentru jeanşi de damă. Jeanşii pentru bărbaţi pot fi găsiţi la preţul de 99.90 RON, în timp ce cardiganele sunt disponibile la preţul de 39.90 RON.
Citeşte şi Sociolog despre isteria H&M: o categorie socială ridicată nu stă la coadă pentru chilipiruri.

Cookies