750.000 de euro s-au strâns la „WeAreOne”, concertul caritabil de la București. Toți banii ajung, prin Crucea Roșie, în Ucraina

14 mart. 2022
277 afișări
750.000 de euro s-au strâns la
750.000 de euro s-au strâns la WeAreOne, concertul caritabil de la București. Toți banii ajung, prin Crucea Roșie, în Ucraina | Sursă foto Facebook-Nicușor Dan

Sâmbătă seara, în București a avut loc concertul caritabil #WeAreOne. La acest eveniment au participat numeroși artiști, printre care și Armin Van Buuren. Toți banii ce au fost strânși din vânzarea biletelor au fost donați pentru ajutorarea Ucrainei.

„WeAreOne” a strâns 750.000 de euro din vânzarea de bilete

Primarul Capitalie, Nicușor Dan, a anunțat duminică seara, 13 martie 2022, că prin intermediul concertului caritabil #WeAreOne s-au strâns peste 750.000 de euro. Contorizarea fondurilor strânse nu este însă terminată, iar suma totală urmează sa fie aflată astăzi. Concertul a fost cel mai mare eveniment caritabil ce s-a organizat în București.

Primăria Capitalei a organizat acest eveniment în parteneriat cu:

  • Festivalul Saga,
  • Pro TV,
  • Kiss FM,
  • Crucea Roșie.

Nicușor Dan le-a mulțumit atât artiștilor ce au participat la eveniment, persoanelor ce s-au ocupat de organizarea acestuia într-un timp atât de scurt, cât și oamenilor ce au participat la concertul susținut pe Arena Națională.

Zeci de artiști au participat la evenimentul caritabil

România a fost puternic implicată în ajutorarea Ucrainei și a refugiaților ce au fost nevoiți sa-și părăsească țara pentru a scăpa de război. Pentru a arăta sprijinul lor zeci e artiști, atât români, cât și artiști internaționali au ales să ia parte la concertul caritabil #WeAreOne, organizat la București. Printre artiștii români se numără Delia, Inna, Irina Rimes, Carla’s Dreams, Vama Veche, Spike, Adda și mulți alții.

În ceea ce privește artiști internaționali ce au avut reprezentații în cadrul evenimentului, cel mai așteptat a fost Armin Van Buuren. Pe lângă acesta, pe scenă au mai arcat și Tom Odell și Jamala, o fostă câștigătoare a concursului muzical Eurovision.

Evenimentul a strâns mii de oameni, atât din București cât și din restul țării. Toți banii ce s-au strânși din vânzare de bilete au fost donați către Crucea Roșie, pentru ajutoarea Ucrainei. Persoanele ce doresc să facă în continuare donații o pot face AICI.

Cookies