75 de utilaje acţionează pentru deszăpezire

de:
22 ian. 2011
0 Afișari
75 de utilaje acţionează pentru deszăpezire

Operatorii de salubritate au actionat pe parcursul noptii pe toate arterele Bucurestiului, asa cum li s-a cerut de catre Primarul General, Sorin Oprescu, in cadrul comandamentului care a avut loc vineri seara.

Potrivit rapoartelor operatorilor de salubritate, s-au aplicat tratamente preventive pentru combaterea poleiului incepand cu ora 4.00 si s-a intervenit, conform prioritatilor, in rampe, pante, poduri, dupa care utilajele au fost pozitionate in punctele fixe, pregatite sa actioneze. Incepand cu ora 9.00, au fost extinse tratamentele preventive si pe arterele secundare.

S-a actionat cu 75 de utilaje incarcate cu materiale antiderapante, iar in prezent, o parte din utilaje se afla in puncte fixe in toate sectoarele Capitalei, iar o parte inca actioneaza pentru combaterea formarii poleiului si podurilor de gheata.

Avand in vedere ca prognozele meteorologice anunta in continuare ninsori, Primarul General, Sorin Oprescu, a convocat comandamentul de iarna in aceasta dupa-amiaza, 22.01.2011, la ora 18.30, la sediul Primariei Capitalei din Splaiul Independentei, nr.291-293, etajul 3, sala de Consiliu.

Cookies