700 de noi locuri de muncă în Capitală. Se caută operatori de call-center şi agenţi de securitate

de:
10 nov. 2010
4 Afișari
700 de noi locuri de muncă în Capitală. Se caută operatori de call-center şi agenţi de securitate

Potrivit datelor centralizate de Agenţia Municipală a Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, din cele 718 job-uri disponibile în săptămâna 10-17 noiembrie 2010, 338 de locuri de muncă sunt destinate muncitorilor necalificaţi, pentru cei calificaţi oferta constând în numai 71 de posturi.

Pentru persoanele cu studii medii, angajatorii din Bucureşti au scos la concurs 207 locuri de muncă, iar pentru cele cu studii superioare – 102 job-uri.

Cele mai multe locuri de muncă destinate muncitorilor calificaţi sunt în domeniul confecţiilor, pentru meserii precum confecţioner asamblor articole din textile – 70 de posturi, croitor confecţioner îmbrăcăminte – 66 posturi şi operator confecţioner în industria îmbrăcămintei din ţesături – 60 de posturi.

Pentru bucureştenii care au absolvit liceul, angajatorii caută 70 de agenţi de securitate şi 30 de operatori prin telefon pentru call-center.

Persoanele cu studii superioare au şansa să se angajeze fie ca directori de vânzări, în acest sens fiind puse la bătaie zece locuri de muncă, fie în domeniul consultanţei de management pe unul din cele 12 posturi scoase la concurs în această săptămână.

Pentru muncitorii necalificaţi, oferta constă în meseria de manipulant mărfuri – 35 de locuri de muncă sau cea de ambalator de produse solide -12 job-uri.

Informaţii suplimentare legate de numele şi numerele de telefon ale firmelor din Capitală, care fac angajări în această perioadă, se pot obţine de la agenţiile locale de ocupare a forţei de muncă din fiecare sector, în funcţie de domiciliul solicitantului:

Agenţia Locală – Sector 1 – Str. Spătarul Preda nr.12

Agenţia Locală – Sector 2 – Str. Spătarul Preda nr.12, corp A

Agenţia Locală – Sector 3 – Str. Tăbăcarilor nr.20

Agenţia Locală – Sector 4 – Str. Spătarul Preda nr.12

Agenţia Locală – Sector 5 – B-dul. Pieptănari nr.64

Agenţia Locală – Sector 6 – B-dul Timişoara nr. 59

Cookies