70 de bucureșteni pot merge gratis la Salonul Auto de la Romexpo. STB organizează o tombolă cu bilete. Ce condiții trebuie îndeplinite (E nevoie și de aplicația YouthTB)

27 sept. 2023
1896 Afișari
70 de bucureșteni pot merge gratis la Salonul Auto de la Romexpo. STB organizează o tombolă cu bilete. Ce condiții trebuie îndeplinite (E nevoie și de aplicația YouthTB)
70 de bucureșteni pot merge gratis la Salonul Auto de la Romexpo. STB organizează o tombolă cu bilete. Ce condiții trebuie îndeplinite (E nevoie și de aplicația YouthTB) | Sursa foto: Facebook - Salonul Auto București

Societatea de Transport București (STB) trimite 70 de călători la Salonul Auto București & Accesorii (SAB). Clienții din aplicația YouthTB se pot înscrie la tombola organizată de Societatea de transport public bucureștean pentru a avea șansa de a se număra printre câștigători.

STB oferă călătorilor 70 de invitații la Salonul Auto București

🎉 YouthTB te trimite la SAB 2023

Societatea de Transport București a transmis, pe Facebook, că se alătură ediției de anul acesta a Salonului Auto București & Accesorii (SAB). Evenimentul se va desfășura în perioada 10-15 octombrie la Romexpo. Ca în fiecare an, aduce în atenția publicului ultimele noutăți din domeniul auto.

Societatea de transport public din București își invită 70 de călători să viziteze Salonul Auto București.

Prezența STB S.A. în calitate de partener al celui mai important eveniment auto al anului a devenit deja o tradiție, iar la ediția aniversară din acest an ne bucurăm să invităm 70 dintre călătorii noștri fideli să viziteze Salonul Auto București.

Cum te poți enumera printre invitați? Simplu. Trebuie să fii utilizator al aplicației YouthTB, să ai un abonament metropolitan lunar, semestrial, anual, chiar și unul integrat cu trenul, la tarif integral sau redus (pentru elevi sau studenți) și să participi la tombola „YouthTB te trimite la SAB 2023”. Înscrierile se fac până pe 8 octombrie.

Cei 70 de câștigători ai tombolei vor primi o invitație de o persoană la Salonul Auto București. Aceștia pot alege orice zi din perioada în care se desfășoară evenimentul (10-15 octombrie) pentru vizită.

Extragerile vor avea loc luni, pe data de 9 octombrie, prin Random.org. În aceeași zi vor fi anunțați câștigătorii atât pe pagina dedicată concursului de pe site-ul STB, cât și pe conturile de social media ale Societății.

Regulamentul și detaliile despre concurs pot fi consultate AICI.

Te-ar mai putea interesa și:

Cookies