ȘTIRI

7 zile din viata lui Simon Labrosse @ Undercloud ~ Festival de Teatru

O comedie postmodernista despre incercarile lipsite de succes ale unui om in mijlocul unei societati care anihileaza individualitatea. Spectacolul este alert, debordează de energie şi contaminează cu un zâmbet nostalgic pentru că indiferent cât de comice ar fi situaţiile prezentate, nu poţi trece cu vederea poezia textului şi datele personajului.

“ 7 zile din viata lui Simon… un spectacol despre:

-Imposibilitatea de adaptare a tinerilor la rigorile vietii cotidiene;

-Permanenta cautare de sine si, uneori, in sine, a unui scop, tel propriu, personal;

-Dorinta de a fi ALTFEL, de a fi CA MINE, de a fi EU;

-Vise, ganduri, spaime, motive ale eternei intrebari:

Noi cum facem sa fim?”  — Dan Tudor

Cu: Dan Tudor, Mihaela Teleoaca, Marius Drogeanu

Regia: Dan Tudor

In perioada 29 august –10 septembrie 2011, in La Muse – Teatrul de pe Lipscani 53 – ploua cu teatru! UNDERCLOUD, festival de teatru independent, pune in scena 20 de spectacole, cele mai bune productii ale teatrelor independente din Bucuresti.

Festivalul e inspirat din viata oamenilor de azi si ii inspira pe oamenii de azi. Fara decor impopotonat si fara brizbrizuri inutile. Zice direct ce crede. E lipsit de pretentii “de eticheta”. Le vorbeste oamenilor pe limba lor, direct catre minte si suflet. E uman, fara artificii, fara recuzita excesiva. Emotia este transmisa de oamenii care il fac si te convinge sa te simti ACOLO, implicat.

Printre teatrele care participa anul acesta se numara Teatrul Act, Teatrul Luni de la Green Hours, Unteatru, Teatru.ro, Asociatia “In Culise”, Teatrul de Magie, Masina de vise, Artistic Production&Teatrul de Comedie, Godot Cafe Teatru, Metropolis, Compania de Teatru D’AYA si altii.

Sustinatorii media ai UNDERCLOUD sunt: Radio GUERRILLA, ELLE, PLAYBOY, 24 FUN, Adevarul, Adevarul de weekend, Adevarul de seara, Realitatea.net, Voxpublica.net, Pandoras.net, IQads.ro, PORT.ro, Metropotam.ro, LiterNet.ro, 365.ro, Yorik.ro, artactmagazine.ro, Zoom, Cocor Media Channel.

Biletele se pot cumpara din La Muse (Lipscani, nr. 53) sau de pe www.vreaubilet.ro.


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button