CONTRIBUTORS

7 lucruri pe care nu le fac din cele pe care toată lumea le face/ place

Există întotdeauna nişte trenduri pe care pur şi simplu le pierd. Unele, culmea, chiar îmi plac, doar că pur și simplu nu reușesc să mă combin cu ele, un fel de când te întâlnești cu Făt Frumos, el te-ar lua de nevastă, tu te-ai mărita cu el fără discuție, doar că ceva acolo nu se leagă și vă despărțiți în fața altarului.

Nu am nicio explicaţie, nu ştiu cum, de ce, nu ştiu ce pierd, pur şi simplu se întâmplă. Bine, n-o să vorbesc despre faptul că încerc să mă reapuc de mişcare de aproape un an şi tot degeaba, că acolo e lene, aici cred că e vorba totuşi despre altceva. Trăiesc cu speranţa că nu pierd mare lucru, dar un sâmbure de îndoială tot există acolo, pentru că iată ce nu sunt capabilă să fac: 

  1. Nu ascult podcasturi, deşi m-am străduit. Unele dintre ele mă interesează rău, mai ales cele ale unor personaje din afară pe care le-am citit şi de care mi-a plăcut mult şi în ale căror idei cred şi de la care cred că am şi ce învăţa şi totuşi pur şi simplu nu sunt capabilă să depăşesc primele minute din podcasturi. Am încercat şi cu mai lungi şi cu mai scurte şi cu pastile de 5 minute obligatoriu în fiecare dimineaţă. Nu merge, aia e. Poate mi se trage de la armata de viniluri ascultată în copilărie, le ştiu şi acumn pe de rost cred (ştiţi, sper, bancul ăla cu “copii, vreţi să vă spun o poveste”. Dacă nu ştiţi, căutaţi-l pe google, că eu nu ştiu nici să spun bancuri)
  2. N-am intrat niciodată pe clubhouse şi nici nu îmi doresc. Bine, asta posibil să fie legată cu podcasturile de mai devreme, dar nu sunt foarte sigură. Niciun fior n-am cu treaba aia, jur, iarăşi n-am idee nici de ce, nici nimic, cert e că nu mă atrage nici cât mă atrage să merg la Dragonul Roşu (care e alt trend pe care l-am ratat şi continui să îl ratez)
  3. Nu am reuşit să mă uit la Young Pope, deşi era oarecum genul meu, nici n-am încercat The Handmaid Tale (distopiile în general mă depăşesc, aşa-s eu, o fată simplă). Şi, cel mai rău dintre toate relele, nu m-am uitat la Game of Thrones, aşa că nu am înţeles niciodată glumele cu Jon Snow, nu ştiu cine e Dayanara, deşi am văzut multe chestii despre ea postate pe Facebook. 
  4. Nu mă prinde deloc, dar deloc deloc deloc stand-up comedy-ul. Ori nu m-am uitat eu la ce trebuie, ori e alt gen de umor, ori nu ştiu nici aici care e secretul, dar şi aici am renunţat destul de uşor, nu m-a prins şi gata.
  5. Nu m-am jucat pe calculator decât o singură dată, pe când eram gravidă şi era Farmville pe Facebook. Am cultivat ce am cultivat câteva luni bune, pe urmă am născut, a trecut mai bine de un deceniu de atunci şi gata, iar nu s-a mai întâmplat nimic. Aici nu mi se pare neapărat că pierd ceva, doar că nu înţeleg limbajul de pe la Fortnite & Other Stories. 
  6. Kalele. Băi, și aici am încercat. Le-am făcut chipsuri. Le-am făcut salată. Ce nu le-an făcut și tot degeaba (aici aș putea adăuga și brocoli, dar cu brocoli uneori mă mai înțeleg)
  7. The Kardashians. Știu, știu, trebuie să keep up with, dar nu știu nimic despre ei/ ele. Câți sunt, care e treaba, de ce ne plac, de ce nu ne plac, ce fac ei pe instagram, ce nu fac pe instagram, pur și simplu nu fac parte deloc din viața mea. 

Sunt sigură că mai sunt, doar că nu mi dau seama acm. Și, na, e și firesc, sunt la categoria opusă lui top of mind.

Nota B365.ro: Oricând vreți un cocktail perfect de umor, informație, sarcasm fix cât trebuie și onestitate (care, în general, trebuie),  treceți pe aici, pe la Maria. Funcționează!


Recomandarile noastre

Parteneri

Back to top button