7 locuri de joacă din Sectorul 4, închise temporar pentru reparații și modernizare. PS4 a transmis lista

04 aug. 2023
1912 afișări
7 locuri de joacă din Sectorul 4, închise temporar pentru reparații și modernizare. PS4 a transmis lista
7 locuri de joacă din Sectorul 4, închise temporar pentru reparații și modernizare. PS4 a transmis lista. Sursa foto: PS4

Autoritatea locală a anunțat vineri, 4 august, că 7 locuri de joacă din Sectorul 4 vor fi închise temporar pentru reparații și modernizare. Primăria Sectorului 4 îi roagă pe părinți și pe copii să nu pătrundă în interiorul locurilor de joacă care au fost îngrădite pentru reparații.

7 locuri de joacă din Sectorul 4, închise temporar pentru reparații și modernizare

Sursa foto: Primăria Sectorului 4
Sursa foto: Primăria Sectorului 4

Șapte locuri de joacă din cele 250 administrate de Sectorul 4 vor fi închise temporar pentru reparații și modernizare!, anunță Primăria Sectorului 4 într-un comunicat.

Astfel, în ultima perioadă au fost verificate locurile de joacă care se află în administrarea Primăriei Sectorului 4 a Capitalei, iar în urma acestor verificări amănunțite, PS4 a decis să închidă 7 din cele 250 de astfel de spații.

Decizia a fost luată după ce, în urma verificărilor, s-a constatat că aparatele de joacă din cele 7 locuri de joacă sunt deteriorate ca urmare a vandalizării acestora și nu mai aveau cum să fie folosite în siguranță. PS4 anunță că vor și reparate și modernizate, în regim de urgență, astfel încât cei mici să le poată folosi în siguranță, cât mai repede:

Din acest motiv, Sectorul 4 al Municipiului București, prin S.C. TotulVerde. S.A., va repara și va moderniza toate cele șapte locuri de joacă, în regim de urgență, astfel încât copiii să le poată folosi din nou în siguranță, în cel mai scurt timp posibil.

Sursa foto: Primăria Sectorului 4
Sursa foto: Primăria Sectorului 4

PS4 a transmis lista

Toate cele 7 locuri de joacă vor fi reparate în perioada următoare și vor fi îngrădite și semnalizate corespunzător. Aparatele deteriorate (leagăne, tobogane, balansoare etc) vor fi înlocuite cu unele noi.

Totodată, adresăm părinților și copiilor rugămintea să nu pătrundă sub nicio formă în interiorul locurilor de joacă în care urmează să intervenim, transmite Primăria Sectorului 4.

Lista celor 7 locuri de joacă vizate:

  1. Cricovul Dulce nr. 2-4;
  2. Secuilor nr. 15 bl. 20;
  3. Orășelul copiilor – la Plajă;
  4. Orășelul copiilor – la Roată;
  5. Lumea copiilor – bila avion;
  6. Lumea copiilor – Mega park;
  7. Cercetătorilor nr. 10.
Cookies