7 linii de autobuz sunt deviate pentru lucrările CFR de la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani. TPBI anunță traseele temporare

03 ian. 2023
1733 Afișari
7 linii de autobuz sunt deviate pentru lucrările CFR de la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani. TPBI anunță traseele temporare
7 linii de autobuz sunt deviate pentru lucrările CFR de la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani. TPBI anunță traseele temporare. Sursa foto: Facebook/ TPBI

TPBI anunță că, începând de miercuri, 4 ianuarie, 7 linii de autobuz sunt deviate pentru realizarea de către CFR SA a unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani.

TPBI: 7 linii de autobuz, deviate pentru lucrările CFR de la intersecția cu Șos. Andronache și Str. Petricani

Asociația de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public București-Ilfov (TPBI) anunță că, în perioada 04-06.01.2023, 7 linii de autobuz (409, 409B, 416, 450, 459, 460 și 468) vor fi deviate pentru executarea de către CFR SA a unor lucrări la trecerea la nivel cu calea ferată la intersecția cu Șos. Andronache și cu Str. Petricani.

Miercuri, 4 ianuarie 2023, traficul rutier va fi restricționat pe Strada Petricani, între orele 07:00-21:00 (preconizat). Astfel, liniile 416, 450 și 459 vor avea traseele modificate:

  • Liniile autobuzelor 416 și 450 vor funcționa pe traseele de bază între capătul de linie „Strada Gării Pantelimon”, capătul de linie „Complex Comercial Băneasa” și rondul de la intersecția Bd. Pipera/ Șos. București Nord, apoi traseul se modifică pe sensul capăt de linie „Metrou Pipera”, pe Bd. Pipera, Pasaj Pipera, Șos. Pipera, întoarcere la intersecția Șos. Pipera/ Bd. Barbu Văcărescu, Șos. Pipera, Str. Gara Herăstrău, Bd. Dimitrie Pompeiu, întoarcere în rondul de la intersecția cu Str. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, până la stația de capăt „Metrou Pipera”.
  • Linia 459 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Tunari (1 Decembrie)” și rondul de la intersecția Bd. Pipera/ Șos. București Nord, apoi traseul se modifică pe sensul capăt de linie „Aurel Vlaicu”, pe Bd. Pipera, Pasaj Pipera, Șos. Pipera, întoarcere la intersecția Șos. Pipera/ Bd. Barbu Văcărescu, Șos. Pipera, Str. Gara Herăstrău, Bd. Dimitrie Pompeiu, întoarcere în rondul de la intersecția cu Str. Petricani, Bd. Dimitrie Pompeiu, Str. Gara Herăstrău, Șos. Fabrica de Glucoză, Calea Floreasca, până la stația de capăt „Aurel Vlaicu”.
Sursa foto: TPBI

Lista continuă

Joi și vineri, 05-06 ianuarie 2023, traficul rutier va fi restricționat pe Șos. Andronache, între orele 7:00-21:00 (preconizat). Astfel, liniile 409, 409B, 460 și 468 vor avea traseele modificate:

  • Liniile 409, 409B și 468 vor funcționa pe traseele de bază între capătul de linie „Merii Petchii”, „Crizantemelor”, capătul de linie „Gagu” și intersecția Bd. Eroilor/ Str. Ardealului, apoi pe Str. Ardealului, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Pasaj Colentina, Șos. Colentina, până la capătul de linie „Bucur Obor”, cu întoarcere pe Șos. Colentina, Pasaj Colentina, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Str. Ardealului, Bd. Eroilor, apoi traseele actuale.

Pe Șos. Colentina, autobuzele vor circula pe liniile de tramvai pe sensul spre „Bucur Obor” între Pasaj Colentina și Str. Ziduri Moși, iar pe sensul spre Voluntari, de la rondul Bucur Obor până la Str. Teiul Doamnei, dar și de la Str. Mr. Vasile Băcilă până la Pasaj Colentina.

  • Linia 460 va funcționa pe traseul de bază între capătul de linie „Pod CFR Ștefănești”, și intersecția Bd. Eroilor/ Str. Ardealului, apoi pe Str. Ardealului, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Pasaj Colentina, Șos. Colentina, Șos. Fundeni, Șos. Morarilor, Bd. Basarabia, până la capătul de linie „Republica”, cu întoarcere pe Bd. Basarabia, Șos. Morarilor, Șos. Fundeni, Șos. Colentina, Pasaj Colentina, bretea Pasaj Colentina (Str. Afumați), Str. Ardealului, Bd. Eroilor, apoi pe traseul actual.

Pe Șos. Colentina, autobuzele vor circula pe liniile de tramvai, în ambele sensuri, pe tronsonul cuprins între Pasaj Colentina și Str. Sportului, anunță TPBI.

Sursa foto: TPBI
Cookies