7 cluburi din București unde poți să mergi să te distrezi ca înainte de pandemie. Atenție, în unele se fumează!

18 feb. 2021
2871 Afișari
7 cluburi din București unde poți să mergi să te distrezi ca înainte de pandemie. Atenție, în unele se fumează!

Multora dintre noi ne este foarte dor să ieșim la o petrecere, la un rave, la o locura unde să consumăm pahar după pahar sau. Ne e dor de locurile în care picioarele noastre nu mai știu să meargă, ci doar să danseze. Să ne intre laserele în ochi, muzica în urechi, iar endorfinele să fredoneze împreună cu noi hit după hit, mai ales la petrecerile de muzică electronică unde nu prea sunt versuri.

În ciuda tuturor aparențelor, în București sunt locuri unde se poate ieși în continuare ca fix înainte de pandemie. Evident, există riscuri, dar și bucurie. 

1. Gaia

Am pus Gaia primul în listă pentru că e clubul în care eu, personal, mergeam cel mai des înainte de pandemie. La Gaia se poate merge în continuare, singura problemă e că Gaia este închis din cauza restricțiilor impuse de autorități. Asta nu ne împiedică, însă, să mergem până acolo, indiferent de locațiile în care a funcționat clubul, pe Țărmului sau în Floreasca. Nu vă lăsați impresionați de ușile închise, deschideți-vă ușile imaginației și pretindeți că ați intrat. Sau mai așteptați până se încălzește și se fac petreceri în aer liber. 

2. Kristal Club

Cred că a devenit clar ca cristalul faptul că acest articol vine cu câteva propuneri momentan fictive pentru ieșitul în oraș, deși, dacă o să citiți până la capăt, veți vedea că informațiile nu sunt atât de fictive. Recomand Kristalul mai ales celor cărora le e dor de un Internullo, Pagal sau Martini Brothers. Dacă tot ați ajuns până aici, vă doresc să fredonați în gura mare pe toate piesele fără versuri care au existat vreodată. Ca și Gaia, Kristalul este închis din cauza restricțiilor, dar, hey, știm cu toți că speranța moare ultima, undeva după trei după amiaza, la after hour.

3. Fratelli

E bine, mai ales în această perioadă dificilă, să ne avem ca frații. Frații se iubesc, se respectă, se cunosc bine și se recunosc reciproc, se acceptă și cu bune și cu rele, se ajută, se iartă, se distrează și se simt bine împreună. Fratelli e, evident, închis, dar conceptul de fraternitate va rămâne la fel de sănătos și de binevenit tot timpul. Nimic, nici măcar pandemia, nu ne poate împiedica să ne avem ca frații. E nevoie doar de puțin efort pentru a trânti o hora unirii mentală în orice moment din zi. A privi lumea cu dragoste și nu cu dușmănie e cel mai bun lucru pe care îl putem face pentru noi înșine.

4. Guest House

Nu mai există unde era și nici nu știu deocamdată unde o să se mute, dar numele ar trebui să ne inspire în fiecare moment al vieții noastre. Să fim și gazde superbe și musafiri impecabili ține de o bună creștere care face ambele părți să se simtă omenește. În plus, nimic nu te oprește să dansezi și să fumezi nici când ești gazdă, nici când ești musafir.

5. Interbelic

 În Interbelic s-ar putea intra mai ușor întorcându-ne în timp în perioada interbelică decât acum, pentru că, ce să vezi?, e închis din cauza restricțiilor impuse de autorități. Oricum dacă ajungeți, chiar și până la ușă, e păcat să nu faceți un sincron pe Macarena. Sincronul se poate face și dacă ați venit singur, sincronizându-vă cu natura, aliniindu-vă cu Universul, meditând pe muzică, etc.

6. Clubul anxioșilor

Aici se fumează și se poate merge oricând la orice oră. Ceea ce este imperios necesar să vă aduceți minte este să plecați. E mult mai important să pleci din clubul anxioșilor, decât să vii. Și mai important este să vă aduceți aminte că atât anxietatea, cât și nevoia de a fuma vin din mintea noastră și pot fi controlate, prin efort constant și consecvent.

7. Mintea noastră

Mintea este clubul din care nu ar trebui să lipsească nimeni. La minte nu ar trebui să plătim intrare, ci abonament, constant, continuu, fără întreruperi, mai ales în această perioadă pandemică cânt mintea se poate plimba pe unde vrea ea, fără restricții. Dacă ne ținem minte acasă, o să fim și noi, tot timpul, fix acolo unde trebuie să fim.

Nota b365.ro: Teleșpan e izvor nesecat de înțelepciune, sfaturi bune și umor. 3 doze concentrate ca parfumul bulgăresc, mai jos:

Cookies