#11 Arta la Perete cu Adina Zorzini — „Teodor Graur 80, 90, 2000”

de:
13 apr. 2011
1 Afișari
#11 Arta la Perete cu Adina Zorzini --

ARTA LA PERETE este o interfata prin intermediul careia publicul consumator de arta contemporana (profesionist sau amator) are ocazia sa intalneasca oameni activi din zona artelor vizuale (artisti, galeristi, curatori, critici de arta, s.a.).

Arta la Perete  consta intr-o serie de interviuri live, prezentari si discutii interactive pe tema artei contemporane din Romania, organizate de Adina Zorzini.

Printre invitatii editiilor precedente s-au numarat: Dan Perjovschi, Razvan Ion si Eugen Radescu, Erwin Kessler, Nicolae Comanescu, Tara von Neudorf, Dan Popescu, Dumitru Gorzo, Maria Dinulescu, dar s.a.

Invitat: TEODOR GRAUR

Teodor Graur lucraza in domeniul artelor vizuale de la inceputul anilor 80. A facut expozitii de arta contemporana in Romania si in strainatate. A participat la bienale internationale de importanta: Venetia (1997, 2001), Sao Paulo (1994), Istanbul (1995), fiind distins cu Premiul Uniunii Artistilor Plastici din Romania (2000, 2006).

A contribuit la revistele de arta contemporana romanesti “Arta” si “Artelier”. Cataloage de autor: “Star – Made in Romania” si “The Unknown”, (1999).

Intrare libera.

Cookies