LA MINE-N CARTIER

7.000 de bucureşteni pot plăti online facturile la întreţinere

Locatarii rezidenţi în cele 7.000 de apartamente aflate în administrarea Scomet pot plăti online factura la întreţinere, datorită proiectului dezvoltat şi implementat în parteneriat cu integratorul de plăţi online ePayment. Această facilitate este accesibilă pentru prima dată în România, anunţă capital.ro.

Prima plată online din România a unei facturi de întreţinere a fost făcută vineri, 5 august, pentru un apartament din ansamblul rezidenţial Swiss Cottage, iar valoarea acesteia a fost de 105 lei.

Ottavio Serbănescu, Director Scomet, spune că acum proprietarii din blocurile administrate de grup pot vizualiza online, în timp real, tot ce se întâmplă în blocul lor, fie că este vorba despre valoarea întreţinerii sau despre nemulţumirile vecinilor.

Grupul de firme Scomet, care asigură servicii de administrare financiară şi tehnică a blocurilor de apartamente, are în portofoliu 7.000 de apartamente în aproximativ 110 asociaţii de proprietari în blocuri şi complexuri rezidenţiale din Bucureşti. Oficialii companiei estimează că în primele 6 luni 25% – 30% dintre locatari îşi vor achita facturile la întreţinere online.


Recomandarile noastre


Parteneri

Back to top button